AKTUELNO

Preminuo je od posledica napada koji je pretrpeo zbog oboljenja od kojeg se lečio.

Kameron Bojs preminuo je u snu od posledica napada koji je pretrpeo zbog oboljenja od kojeg se lečio. Američki glumac, zvezda Diznijevih ostvarenja imao je 21 godinu.

Predstavnik za štampu je izdao zvanično saopštenje u kojem se navodi usled čega je mladi glumac preminuo, ali se ne navodi od koje bolesti je bolovao.

View this post on Instagram

hello 👊💥

A post shared by Cameron Boyce (@thecameronboyce) on

- Teška srca vas obaveštavamo da smo u subotu ujutro izgubili Kamerona. Preminuo je u snu od posledica napada koji je pretrpeo zbog oboljenja od kojeg se lečio. Svet je nesumnjivo ostao bez jednog od svojih najsjajnijih svetala, ali njegov će duh nastaviti da živi kroz dobrotu i saosećanje svih koji su ga poznavali i voleli. Srca su nam slomljena i molimo vas za privatnost dok oplakujemo sina i brata - rekao je predstavnik za štampu.

Počeo je da glumi s devet godina kada se pojavio u horor filmu "Ogledala".

Kameron Bojs je od malih nogu sanjao da sa svetom deli svoj umetnički talenat. Takođe, svojim humanitarnim radom je hteo da pomogne ljudima i napravi promene u njihovim životima.

- Izražavamo saučešće njegovoj porodici i saradnicima te se pridružujemo milionima njegovih obožavaoca koji tuguju zbog njegovog preranog odlaska - rekao je PR Diznijevog televizijskog programa.

Autor: Pink.rs

#Tragedija

#glumac

'