AKTUELNO

Ono što jeste za pet to je tvoja osobenost glasa. Imaš čist, snažan, konkretan glas. Jako ti je dobro postavljen glas, rekla je Leontina.

Lara Grbić otvorila je večerašnju emisiju "Pinkovih zvezdica" sjajnim nastupom. Lara je otpevala "Čekala sam" od Jadranke Stojaković i dobila svih pet glasova stručnog žirija.

Foto: YouTube screenshot

Poprilično je bilo školski, jeste snažno. Ono što jeste za pet to je tvoja osobenost glasa. Imaš čist, snažan, konkretan glas. Jako ti je dobro postavljen glas. S te strane zaslužuješ peticu. A što se tiče pevanja, pesma je neinventivna, puno puta čuta - rekla je Leontina.

Foto: YouTube screenshot

- Slažem se sa Leontinom da nije bilo prespektakularno, ali tvoj glas je stvarno prelep, veliki, i stvarno imaš potencijala. Prelepo izgledaš, moram da te pohvalim, ali mi malo nedovršeno đuskaš, moraš to još malo da provežbaš da to bude malo spontanije - rekao je Sale Tropiko.

Foto: YouTube screenshot

- Ono što treba da znaš je da kod ove pesme ne treba mnogo da se peva. Ti si se trudila da mnogo pevaš, a to je umanjilo energiju ove pesme. Ono što se meni vrlo sviđa u tvom pevanju je to mekano "č". To mi se baš sviđa i baš mi je simpatično - rekla je Goca Tržan.

Foto: YouTube screenshot

Autor: J. Vučić

#Lara Grbić

#Pinkove zvezdice

#Takmičarka

'