AKTUELNO

Za ovo niko nije znao!

Stanija Dobrojević ove noći u emisiji ,,Narod pita" sumira sve utiske o svom učešću u Zadruzi 2, ali i konflikte koje je imala sa pojedinim takmičarima.

Tako je u razgovoru sa voditeljem Milanom Miloševićem prokomentarisala video koji je pušten, a to je svađa sa Pavlom Jovanovićem u kojoj su jedno drugom izgovorili niz pogrdnih reči i uvreda na račun njihovih porodica.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo sam ja kad pucam po svim šavovima. Vređao me, ne ostajem nikome dužna. U ovom slučaju je strašno kad su u pitanju muškarci, trebalo bi da budu džentlmeni. A ne da budu ženomrzci i da nas gledaju kao konkurenciju. Izvinjavala sam se njegovoj porodici kad sam mu spomenula sestru - rekla je Stanija.

Iako je imala žestoki sukob sa Mikijem Đuričićem, Stanija je podržavala neke njegove stavove, a osvrnula se i na njeno predstavljanje i otkrila kakav je primer želela da bude mlađim generacijama, ali i ženama u zrelijim godinama.

Foto: TvPink Printscreen

Miki je rekao da Luna i ja nismo primer nikome, pa je nastao konflikt. Mikija sam gotivila sa njegovim stavovima, slagala sam se i ja sam isto tak oimala negde mišljenje o raznim situacijama da bi nastala rasprava oko toga. Svi smo mi primer neki nažalost. Dešavaju se svađe na koje nisi ponosan. Ja sam se trudila da budem primer devojkama i devojčicama, propagirala sam zdravu ishranu. U rijalitiju te nazivaju svakakvim imenima. Zaradila sam svakakve epitete i predrasude - rekla je Stanija.

K.Ristić

#Stanija Dobrojević

'