AKTUELNO

Niko nije ostao ravnodušan nakon njene rasprave u ''Pinkovim zvezdama''.

Marija Janković iz Leskovca u emisiji ''Pinkove zvezde'' predstavila se pesmom ''Četiri godine'', a potom ušla u raspravu sa članovima žirija zato što nije uspela da se plasira u drugi krug.

Takmičarka je posle pesme dobila tri stolice, njoj su glas dali Dragana Mirković, Zorica Brunclik i Bora Đorđević.

- Nemoj da me zezate. Po mom mišljenju nije bilo ni za tri - rekla je Maja čim je podigla svoju stolicu.

- Strašno. Koliko je stolica dobila? Intrpretacija, otvoreni vokali, vibrato loš - rekao je Šaban.

Foto: YouTube screenshot

- Da li ste poslušali originalnu verziju ove pesme - upitala ga je takmičarka.

- Zašto ja moram da znam original kada ovo što si ti otpevala nije valjalo - rekao je Šaulić. - Možda vama to ne valja, ali o ukusima ne vredi raspravljati - rekla je Marija.

Foto: YouTube screenshot

Zorica Brunclik je odmah nakon ove izjave spustila svoju stolicu. - Ja sam mislila da ovde samo mene vređaju. Ovo je već previše, draga. Ne možeš da budeš zvezda, ako ne poštuješ nekog. Ovo nije u redu - istakla je Maja Nikolić

- Ovo je moje mišljenje i ona treba da sasluša žiri, a ovo je vrlo nevaspitano - kazao je Šaban. - Ovo je bila replika - rekla je Marija, a nakon ove njene izjave stolicu je supstila Dragana Mirković.

- Čemu sve ovo - zapitala se Dragana dok se držala za glavu.

Foto: YouTube screenshot

Takmičarka je upitala Maju Nikolić da joj otpeva tu pesmu, što se pevačici nimalo nije dopalo. - Ja želim konstruktivnu kritiku. Da mi date savet kako bih ja trebala da pevam inače - kazala je Jankovićeva.

- Ja više neću vama da pevam. Ja volim što je ona drska. Bila si u falšu, a meni da je neko dao komentar kao što je tebi rekao Šaban, ja bih rekla samo hvala. Meni tako nešto možeš da kažeš, ali ne Šabanu. Večeras si pevala kao da radiš u poslastičarnici. Moraš da naučiš da poštuješ ove ljude - savetovala je Maja.

Foto: YouTube screenshot

Iako je na kraju rasprave rekla da ne želi da ide u baraž, takmičarka se ipak pojavila u baražnom delu emisije i pevala još jednom. Međutim, žiri je odlučio da ona ne ide u drugi krug takmičenja.

Samo dve nedelje nakon ove emisije, Marijin nastup i njenu raspravu sa članovima žirija pogledalo je više od milion ljudi na sajtu Jutjub.

Autor: B. R.

#Pinkove zvezde

'