AKTUELNO

Pevačica je izborom pesama poslala snažnu poruku predsedniku Sjedinjenim Američkim Državama.

Lejdi Gaga je ponovo uspela da privuče veliku pažnju javnosti. Naime, ona je na "Super Bowl-u" obukla srebrni triko, a izborom pesama je poslala snažnu poruku aktuelnom predsedniku Donaldu Trampu.

Foto: Tanjug AP

Svoj nastup na najvažnijem američkom sportskom događaju Lejdi Gaga je otvorila pesmom "God Bless America", a nakon toga je otpevala "This Land Is Your Land" koju su ovih dana pevali protivnici politike Donalda Trampa.

Tokom trinaestominutnog nastupa na Super Bowl- u Lejdi Gaga je svojim muzičkim izborom poslala bitnu političku poruku i time se pridružila glumcima koji su u svojim govorima na dodeli nagrada Udruženja filmskih i televizijskih glumaca, kao i na dodeli Zlatnih globusa, prozvali američkog predsednika.

Foto: Tanjug AP

Osim što je kroz pesme iznela svoj stav, popularna pevačica je pokazala zavidnu figuru u srebrnom trikou. I ovaj nastup je kao i svaki njen prethodni bio obogaćen svetlosnim efektima i mnoštvom igrača na sceni.

Super Bowl je finalna utakmica prvenstva Nacionalne Fudbalske Lige u Americi, a osim utakmice, organizuje se i niz svečanosti, tako da je poslednjih godina ovo postao pravi američki nacionalni praznik.

Autor: J. V.

#Donald Tramp

#Lejdi Gaga | Lady Gaga

#pevačica

'