AKTUELNO

Ne može da veruje šta se desilo njenoj ćerki!

Kao bomba ovog jutra odjeknula je vest da je Toma Panić pretukao svoju devojku, pevačicu Nadeždu Biljić. Ona se oglasila za portal Pink.rs i ispričala da se, nakon gostovanja u emisiji "Zadruga - Narod pita" uputila u klub gde je bio Toma, koji je flertovao sa devojkama, a sa jednom se i poljubio!

Ništa, pretukao me je, priveli su ga. Desilo se da je flertovao sa devojkama, poljubio se na blic sa jednom. Neka devojka je imala problem, ja sam ga pitala zašto to radi na moje oči i pošto sam ja kao ljubomorna, se desilo to. Moj ključ je bio kod njega, a on duguje neke pare. Ubeđuje me da to nije tačno, pa kad smo otišli u stan, onda se ovo desilo - izjavila je Nadežda.

Foto: Privatna arhiva

Slavica Biljić, Nadeždina majka, kroz suze nam je otkrila da je šokirana Tominim ponašanjem i da joj nije jasno zašto se ovo opet dogodilo njenoj ćerki.

Katastrofa. Ne znam šta se desilo, bilo je sve u redu. Ona treba da ide u Urgentni centar na pregled, umlatio je kao stoku. Lice joj je skroz izobličeno. Ona je šokirana. Ona je šokirana, zvala me je oko pola 8, ja ne znam ni gde se to desilo. Ona je valjda došla prva u stan, on je došao posle nje, rekao joj je "Sku*čila si mi se, ne mogu očima da te gledam, da prespavam ovde i idem". Ona nije prvo htela da ga prijavi, verovatno se uplašila, onda je došla njena drugarica i ja sam rekla da ga prijavi, ne može tako. Žena ne treba da se bije, treba da se voli. Ako ju je voleo, onda nije trebao da je bije, ako je nije voleo onda nije trebao da se petlja sa njom. Ne razumem uopšte šta je sa današnjim muškarcima, jesu ih roditelji tako vaspitali? Ja ne mogu da verujem. Ne mogu ni ja više ovo da izdržim! Zar se 10 godina mučila da bi je neki klinac izmlatio? Je l' ona ružna, šta? Ona je željna samo ljubavi, pa zar nema nikog na svetu da joj to da? Ugrozila je zdravlje zbog njega, treba da ide da ispita taj šećer koji joj se pojavio verovatno od stresa. On je bio dobar prema njoj, ja ne znam šta je problem bio... Ona mora da ide u Urgentni, to mora da se evidentira, ona mora da ga tuži, meni je stvarno žao, ali to mora tako. Zna šta je prošla sa Mikijem, sve je mogao da joj kaže, ali ne da je udari. Trebao je da legne da spava i sutra da se raziđu kao ljudi. U kontaktu sam sa njegovom majkom, ona žena ne može preživeti ovo. Ona mi šalje poruku "Ako se meni nešto desi, kaži Tomi da ga volim najviše na svetu" - ispričala je Slavica.

Foto: e-stockJ ovan Jovanović, Pink.rs

Autor: O. B.

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

'