AKTUELNO

Ovo se Miljani i Zoli neće dopasti!

Domaću javnost je šokirala vest da su se Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola pomirili nakon svih izrečenih reči u i van rijalitija, kao i žestokih svađa koje su imali. Osoba koja je doživela najveći šok je Miljanina majka Marija Kulić, koja je danas sa pričala sa bivšim Zolinim najboljim drugom Borom Santanom o ovoj situaciji. Zadrugari koji su se okupili oko njih pomno su slušali priču.

Foto: TvPink Printscreen

Marija je ispričala zadrugarima da je razlog zbog koga su oni pobegli iz "Zadruge 2" to što je Miljana želela da joj Zola dokaže svoju ljubav na taj način.

Zato su oni pobegli, da ona vidi da li je voli. Pa da li je to dokaz? - upitala je Kulićka.
Ja sam hteo sa njim ozbiljno da radim, njega sam hteo za di-džeja, ne Baneta, a on priča Marku Markoviću u izolaciji da mu je Bane bolji. Rekao sam mu da mi se ne obraća - ispričao je Santana.

Pročitajte: ISPAO JE ĐUBRE, VOLELA SAM GA! Miljana pričala sa Gagijem o Marku i Luni, on joj priznao šta stvarno misli o Miljkoviću! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Marija je ispričala i da su Miljanine sestre bile šokirane kada su videle sliku iz Bosne koju je Miljana objavila, a na kojoj se nalaze ona i Zola, a zatim rekla zadrugarima da misli da se Čolić pomirao sa Kulićevom zbog toga da bi dobio poziv za "Zadrugu 3".

Nema on m*da da uđe - prokomentarisao je Vladimir Tomović.
Pa što je on zvao da se pomire pet dana pred početak rijalitija? - odbrusila je Marija.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Bora Santana

#Lazar Čolić Zola

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'