AKTUELNO

Za ovo niko nije znao!

Zadrugari su spremno dočekali emisiju ,,Pretres nedelje sa Milanom", a voditelj Milan Milošević je već na samom početku rijalitija uzbrukao strasti kod pojedinih takmičara koji su već pokazali prema kome osećaju gard i netrpeljivost.

Iva Grgurić je čula da ju je Nataša Radan ogovarala, pa je ona odlučila da joj uzvrati aludirajući na silikone u ustima zbog kojih navodno jedva priča. Međutim, njih sve su već danas razrešile tu sitauciju, ali mnogi su došli do zaključka da je glavni razlog njihove rasprave bio Stefan Karić.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nemam problem, ja sam njoj rekla da mi se na početku nije svidela, to sam i njoj rekla. Nismo pričale dublje da bih znala kakva je ona osoba. Meni je neko preneo da je ona mene ogovarala, kao da sam ja neka prostakuša i da sam se skinula odmah prvo veče - rekla je Iva.
Rekla mi je da zbog mojih usana ne mogu da pričam - rekla je Nataša.
Ne znam za to ogovarale, samo mi je Iva pokazala neku ogrebotinu, pa smo popričale na krevetu. Stvarno nisam čula - rekla je Ivana Šopić.

Foto: TvPink Printscreen

Iva je potvrdila te navode, pa obrazložila zbog čega je rekla da bi se dvoumila između njega i Vladimira Tomovića.

Ja mislim da postoji netrpeljivost samo zato što sam rekla da je Stefan sladak. Htela sam samo da proverim kakvi su mentalno on i Vladimir i to je to, a to šta ste vi izvukli iz konteksta, to je vaša stvar

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam samo čula kad je ona rekla za Natašu da ne može da priča zbog usana i silikona, a ona to ne može da kaže, jer ih ima i ona. Imam ih i ja. Mada, mislim da je netrpeljivost zbog Stefana - rekla je Dragana Stojančević.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Iva Grgurić

'