AKTUELNO

Nije mogla da prećuti ovo.

Miljana Kulić i Vladimir Tomović imali su priliku da provedu noć na Rajskom ostrvu, a to je bila nagrada od Velikog šefa zbog pobede koju su osvojili na ,,Izboru za misicu i mistera".

Iako su svi očekivali šou program i humor, ipak, između njih su pale teške reči, gde je Vladimir, između ostalog, rekao Miljani da je loš čovek, na šta je ona njemu uzvratila tako što je aludirala na seksualno opredeljenje.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog toga je Drvo mudrosti odmah pozvalo Miljanu na razgovor, a onda su se dotakli i teme o Filipu Mijatovu koji je ove noći svojevoljno napustio rijaliti.

Ovo je bila samo šala, nisam očekivao da će se ovako nešto dogoditi i da će biti uvreda - naglasilo je Drvo, a onda ju je upitalo šta misli o tome što je Filip napustio Zadrugu 3.

Foto: TvPink Printscreen

Ja imam sve argumente za sve što pričam o Vladimiru. Meni je žao što je Filip pobegao, ali očekivala sam to. On je meni bio zanimljiv za šou, stvarno mi je žao što je otišao. Videla sam da je pogubljen u vremenu i prostoru i da ne zna šta priča. On očigledno nije za ovo. Mislim da je psihički labilan - bila je iskrena Miljana.

Detaljno o ovom razgovoru pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Miljana Kulić

'