AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Zadrugari Bane Čolak i Bora Santana bili su slobodni da na samom početku Zadruge 3 prokomentarišu nove učesnike, a mnogi su primetili da njih dvojica već gaje simpatije prema pojedinim cimerkama.

Zbog toga je Drvo mudrosti pozvalo na razgovor njih dvojicu, a Čolak je iskreno priznao sve koja zadrugarka mu je privukla pažnju.

Foto: TvPink Printscreen

Trenutno mi je najsimpatičnija Dragana, ali ima ih dosta. Ona mi najviše prija i najviše vremena provodim sa njom - rekao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, Drvo je saznalo da se Bori dopada Dalila Dragojević koja je u rijaliti ušla kao udata žena, a on je sve to demantovao. Ono što niko nije očekivao je njegova želja da promeni ime.

Ima dosta lepih, nisam nešto mnogo ulazio u neke komunikacije. Glava mi je na desetoj strani. Nije istina da mi se sviđa Dalila, to su drugi pričali. Ona je lepa, ali je udata žena. Sreli smo se u pogrešno vreme. Ja sam slab na žene iz Bosne i Hrvatske. Ja hoću da se zovem Eduardo Santana Barbosa, ako mogu da promenim to, pošto ja nisam imao vremena da to odradim. Voleo bih da me tako zovu javno, hoću da to promenim u papirima, a ti da mi budeš kum - branio se Bora.

Foto: TvPink Printscreen

Drvo ih je u nastavku upitalo da li su i dalje zainteresovani za emisiju radija ,,Amenzije", a oni su bili spremni da mu predlože i neke inovacije.

Naravno da jesmo, mi jedva čekamo da startujemo. Želimo neke inovacije da unesemo ako možemo. Hteo sam da te pitam, ako postoji mogućnost da mi dobijemo uključenje bivših zadrugara koji će da komentarišu i odgovarati nam na pitanja aktuelnih zadrugara. Bilo bi dobro da se zna da su oni - predložio je Bora.

Detaljno o ovom razgovoru pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Bane Čolak

#Bora Santana

'