AKTUELNO

Nisu im prijale njihove reči!

Večeras se u "Zadruzi 3" održava prva emisija "Pitanja gledalaca" u ovoj sezoni, a voditelj Milan Milošević čita zadrugarima pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici televizije Pink.

Foto: TvPink Printscreen

Prvo pitanje stiglo je za Dejana Dragojevića, a gledaoca je zanimalo da li sme da se druži sa drugim zadrugarima.

Smem da komuniciram, samo moja stvar je da li hoću. Komuniciram, ali ne želim da provodim vreme, da budem dobar sa nekim, pa da posle kažem nešto, držim distancu. Nemamo dogovor da se ne družimo sa drugim ljudima, samo držimo distancu - odgovorio je Dejan, pa dodao:

Foto: TvPink Printscreen

Postoje ljudi koji se drže zajedno, brane jedni druge, da li je to klan ili ne, ne znam - nastavio je Dragojević.
Vladimir Tomović, Rade Lazić, Janjuš, Stefan Karić, Milan Petković, zajedno sa Veskom to je jedna grupa. Nikola, Mlađa i ne znam, ima ih još tu, Raća druga grupa. Onda Mirko Gavrić... Ugledam kako izađem napolje kako ko sa kim sedi. Ja ne pripadam grupi u kojoj je Vladimir Tomović, nemam šta tu da pričam. Nama nije potreban niko, sa svima komuniciramo, posle će biti ratovi - dodala je Dalila Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Ne znam o čemu se radi, mi se družimo bez ikakvih interesa. Ja pripadam ovom klanu, ali i klanu ovih devojaka, raširio sam krila, ima mesta za sve - ispričao je Vladimir Tomović.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga je Marija Kulić ušla u raspravu sa Dalilom jer se nije složila sa njenim stavovima, a zatim je Saška Karan uskočila i ponovila svoju raspravu sa Kulićkom koju je već imala, a odnosi se na njihovo druženje.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević

#Marija Kulić

#Savka Gazivoda – Saška Karan

#Vladimir Tomović

'