AKTUELNO

Dao je sebe do srži!

Osman Karić prisetio se ljubavi njegovog sina Stefana Karića i preminule misice Dijane Milojković koja je izgubila život u borbi sa opakom bolešću.

Stefan je tokom žurke pustio svoje emocije kada je čuo pesmu koju je posvetio Dijani, te je u tom trenutku pokazao svoju emotivnu stranu što se svidelo mnogim obožavateljkama rijalitija ,,Zadruga", kao i mnogim zadrugarkama.

Foto: TvPink Printscreen

Osman govori o Stefanovoj ljubavi, da je bio kraj Dijane dok je prolazila kroz težak perioda u svom životu i da je njihova ljubav, kako je Karić tvrdio, bila kao iz bajke.

Baš kao što vi zamišljate, oni su se zaista voleli. On je sedeo pored nje kraj kreveta, dao je sebe njoj upotpunosti. Stvarno je bila ljubav iz bajke. Mislim da se razočarao ljubav i da je sada traži. On je nastao dosta devojki koje liče na Dijanu, ali nijedna nije ona. On izgleda da još uvek nije svestan, verovatno kad nju malo preboli, biće svestan - ispričao je Osman.

Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE JOŠ: Miljana do detalja opisala svoj razgovor sa Leposavom, pa sasula sve u lice Stefanu Kariću: Trčiš za Tomovićem, ti si glup robot! (VIDEO)

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 3

'