AKTUELNO

Ne može da veruje šta priča!

U toku današnjeg dana Miljana Kulić dobila je informacije od strane Bore Santane da se Zola dopisivao sa Majom Marinković i Ninom Babić pre početka "Zadruge 3". Ono zašto je to pogodilo Miljanu jeste činjenica da je ona samo par dana pre useljenja u velelepni grad nadomak Beograda bila sa njim, te da su pričali o njihovoj budućnosti.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Tokom emisije "Pitanja novinara" Miljana je rekla da više ne želi da bude sa njim, da je slobodna devojka, te otkrila neke detalje koji su pogodili njenu majku Mariju, o čemu možete više pročitati OVDE.

Mi smo stupili u kontakt sa Zolom, kako bismo saznali da li se zaista dopisivao sa Majom i Ninom, ali i kako gleda na sve ono što je Miljana rekla.

Apsolutna laž, nikada u životu se nisam čuo sa Majom i Ninom, to su totalne gluposti i laži. Sa Miljanom sam imao dogovor oko svega i imali smo ozbiljne planove za našu budućnost, ali ona je to svojim izjavama od malopre pogazila jer sluša rijaliti priče i ne drži se našeg dogovora. To me je, iskreno, mnogo razočaralo ali neka ona radi kako misli da je najpametnije - rekao nam je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Da li će njih dvoje ipak uspeti da izglade odnos i reše probleme ostaje da vidimo.

Autor: N. Vujčić

#Lazar Čolić Zola

#Rijaliti Zadruga

'