AKTUELNO

Za ovo niko nije znao!

U emisiji ,,Pretres nedelje", voditelj Milan Milošević je načeo temu međuljudskih odnosa svih učesnika, ali se osvrnuo i na Ivanu Šopić koja je pre nekoliko dana okarakterisala sve muškarce u Beloj kući.

Milan joj je nabrojao kako je o Vladimiru Tomoviću rekla da je dobar frajer, ali da bi sa Markom Janjuševićem Janjušom imala nešto više samo da nije oženjen, sa Gagijem Đoganijem je započela druženje, dok joj je Stefan Karić najveći džentlmen od svih. Ivana je ovom prilikom obrazložila zbog čega je sve to izjavila.

Foto: TvPink Printscreen

Moram mali uvod da napravim. Mi smo igrali ,,Igru istine", pa sam ja nabrajala ko mi na koji način odgovara. Ja sam koketna, slobodna sam devojka. Malo sam se muvala sa Tomovićem, to je više bila šala, on se malo uplašio, ali ja to poštujem. Ja njemu ne odgovaram kao devojka za muvanje, razumem to. Ja više volim nepristupačne muškarce, kao što je npr. Lepi Mića. Tomović mi se fizički dopada, ali mnogo priča, a malo kaže. Janjuš mi je top lik, ali mi se nikako ne sviđa. Stefan je moj tip, volim muškarce koji ćute, ali kada kažu, da to bude to. Kada su Stefana u toj igri pitali sa koliko je devojaka bio u životu, rekao je da neće da kaže, jer je džentlmenski - rekla je Ivana.

Nakon priznanja da bi sa Vladimirom imala nešto više, ali da je sprečava to što se u njenim očima predstavio onako kako se njoj nije svidelo, otkrila je i kako joj se Gagi udvarao, a nije zapostavila da još jednom napomene da joj je Lepi Mića najsimpatičniji od svih.

Foto: TvPink Printscreen

Gagi je rekao da sam mu simpatična, da mu se sviđa karakter. On je meni na lep način prišao i rekao mi da sam mu lepa. Rekao je da sam mu zapala za oko od svih devojaka. Iskreno, ja sam došla da se zezam, ne vidim Gagija kao muškarca sa kojim bih mogla da budem. Lepi Mića je moj tip muškarca. Imućan, stariji, šarmantan, živi na dobroj lokaciji - rekla je Ivana.

Marija Kulić više nije mogla da ćuti, pa je Vladimiru prebacila zbog čega ne želi da ostvari intimne odnose pred kamerama i za to navela argumentovane činjenice.

Foto: TvPink Printscreen

Njoj niko ne odgovara ovde, igra Vladimirovu igru. Gledala je rijaliti, zna kakav je Mića igrač. Iznenađenja mogu da budu, ali ona se vezuje za Miću. Vladimir neće da ima se*s, meni je rekao pre neko veče da može samo 3-4 minuta, pa neće da se bruka. Sve njemu kao ne odgovaraju, svakoj je našao manu - rekla je Marija.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Ivana Šopić

'