AKTUELNO

Nije znao šta ga je snašlo kada se probudio ovog jutra!

Navikli smo da žurke koje Veliki šef organizuje utorkom uveče budu lude i nezaboravne, ali ono što se izdešavalo sinoć niko nije očekivao. Naime, nakon lude noći Filip Đukić i Milica Kemez su završili u izolaciji, gde inače borave jer su potrčci, a gde su imali vrelu akciju koja je trajala nekoliko sati!

Foto: TvPink Printscreen

Niko nije očekivao da će se ovo desiti, a mi smo stupili u kontakt sa Filipovim drugom Andrejem, koji nam je priznao da mu od jutros telefon "gori" od poziva.

Od jutros ne mogu da živim, izgoreo mi je telefon (smeh). Ma to je on, bez greške, nepopravljiv je. Ja sam mislio da će i ranije (smeh), šta je čekao do sad?! Kakav ludak! Kad sam se probudio jutros, imao sam šta i da vidim (smeh). Realno, svi su to očekivali od njega i drago mi je što je on bio prvi, što je otvorio ovu sezonu, pa neka ide sad redom - rekao je Andrej.

Foto: TvPink Printscreen

On nam je priznao da nije očekivao da će Filip imati vrelu akciju sa Milicom, nakon svega što se izdešavalo među njima, ali i zbog onoga kako se ona predstavila. No, smatra da tu njegov drug neće stati.

Nisam očekivao da će biti sa Milicom, da će se to desiti sa njom, ali ne vredi, ne može sa njim drugačije.Ne verujem da će se smiriti, to je on, neka gura, pa dokle stigne. Ne verujem da će se zadržati sa njom, ali ajde da im držimo fige - zaključio je Andrej.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Filip Đukić

#Milica Kemez

'