AKTUELNO

Ne zna šta hoće!

Zadrugarka Milica Kemez svojom životnom pričom rasplakala je čitav region - i dalje se prepričava pakao kroz koji je prošla u hraniteljskim porodicama gde je, kako tvrdi, bila zlostavljana, budući da su je roditelji ostavili kao malu.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako su svi zadrugari plakali kada je ispričala kroz šta je prošla, Dalila Dragojević je napala Kemezovu, rekavši da je svoju životnu priču lažirala, te da joj ne veruje.

Ali, ove večeri kada zadrugari odgovaraju na pitanja gledalaca, Dalila je očigledno pokušala da se izvuče, te se pomalo izgubila u svojim lažima.

Ja sam rekla sve što sam imala onu noć. Ako nekome nešto nije jasno, neka vrati video na Jutjubu, verovatno postoji. Ja znam šta sam rekla! Nisam rekla da njena životna priča nije istinita, nego da ljudi sumnjaju. Nisu svi plakali tada, nego su prevrtali očima, jer Milica nije pokazivala emociju dok je pričala tu priču. Ja jesam plakala, ali sam sedela na krevetu. Ne bih da komentarišem ovo. Meni je strašno reći da sam nekoga dokusurila. Rekla sam da više ničiju životnu i ljubavnu priču neću komentarisati - govorila je Dalila.

Očigledno je da su i gledaoci primetili da Dalila laže u svojim izlaganjima, a da li će na kraju odabrati jednu priču i držati se nje, ostaje da vidimo.

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'