AKTUELNO

Na TV Pink počelo je prikazivanje nove turske hit serije!

Nova visokobudžetna turska telenovela “Zakletva”, koja je snimana tokom 2019. godine, upravo je počela sa emitovanjem na TV Pink. Priču o ljubavi između Rejhan i Emira, koja se rađa u ugovorenom braku koji ni jedno ni drugo ne žele, gledaćete svakog dana od 19:15 časova, dok ćete nedeljom seriju pratiti od 19:45 časova.

Priča prati skromnu i lepu devojku Rejhan, koja je odrasla na selu i kojoj su od malena usađene tradicionalne vrednosti. Izgubivši majku i oca, Rejan je odrastala kao siroče, nesvesna da o njoj iz daleka brine stric Hikmet. Međutim, nakon jedne njegove posete, Rejhan se menja život iz korena.

Želeći da obuzda svog razmaženog i neodgovornog sina Emira, Hikmet dovodi Rejhan u Istanbul kako bi ih venčao. Rejan se na početku protivila tome, ali kako posle smrti majke nema nikoga na svetu osim Hikmeta, obećeva mu da će pristati na taj brak.

Foto: Promo

Emir, navikao da uživa u svojoj slobodi i da se ponaša bahato, isprva ne želi ni da čuje za brak sa Rejhan, ali Hikmet uspeva da ga ubedi da pristane. Zbog toga što je nateran na brak, Emir se zaklinje da će se prema Rejhan ponašati toliko loše, da će sama zatražiti razvod od njega, a on će povratiti svoju slobodu. Njihov brak ne prihvata ni njegova majka Džavidan, koja od tog trenutka, kao i sam Emir, čini sve da Rejhan zagorča život u kući. Ona jedinu utehu pronalazi u stricu Hikmetu i Emirovoj sestri Suni, koja je bolesna.

Foto: Promo

Još jedna prepreka Emirovom i Rejhaninom braku je beskrupulozna devojka Čemre, koja je sve vreme je čekala priliku da se uda za njega. I Džavidan je planirala da upravo ona postane snajka njihove porodice, a Hikmetova odluka da Emir oženi Rejhan izazvaće razarajući bes kod Čemre, koja će na sve načine pokušati da skloni Rejhan sa svog puta.

Foto: Promo

Uprkos svim protivljenjima i na Hikmetovo insistiranje, Emir i Rejhan se venčavaju, a on počinje da sprovodi svoj plan u delo. Uprkos tom što se loše ophodi prema njoj, Rejhan se zaljubljuje u Emira, a on je nesvestan činjenice da će ga njena ljubav i dobrota promeniti.

Foto: Promo

Da li će Emir zavoleti Rejhan i da li će uprkos svemu ostati u braku, saznaćete u seriji “Zakletva” ove večeri na TV Pink, gde se upravo emituje prva epizoda!

Foto: Promo

Uloge Rejhan i Emira poverene su mladim glumcima Ožge Jagiz i Gokberku Demirčiju, kojima je ovo bio najznačajniji projekat na kom su radili. Hikmeta igra Berkant Muftuler, kog je domaća publika upoznala kroz seriju “Beskrajna ljubav”, Džavidan igra Gul Arkan, Sunu je otelotvorila Sila Turkoglu, dok lik Čemre tumači Džejda Olguner.

Scenario za seriju potpisuje Nazmije Jilmaz, dok su za režiju zaduženi reditelji Serkan Mut i Ajhan Ozen, koja je režirala seriju “Sever jug”, koja se tokom 2012. godine emitovala na TV Pink!

Neverovatnu priču o ljubavi koja se rađa uprkos svim preprekama i jazu između tradicije i modernog sveta možete pratiti svakog dana od 19:15 časova i nedeljom od 19:45 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Yemin

#Zakletva

#serija

'