AKTUELNO

Nije mogla da kontroliše svoje emocije u ''Pinkovim zvezdama''.

U drugoj ženskoj grupi predstavila se Sara Reljić koja dolazi iz Beograda i ima 20 godina. Ona je otpevala pesmu ''Afrika'' Slađe Allegro.

- Slatka, umilna... Nije bilo baš tačno i mislim da si trebala da se prestaviš nekom drugom pesmom. Volim način na koji se maziš dok pevaš. Trebala si da izabereš neku ozbiljniju pesmu - savetovala je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

- Slažem se sa Majom. Volim to tvoje slatko pevanje, ali treba da bude malo čvršće i tu moraš da poradiš. Činjenica je da ti imaš sve u sebi što je potrebno za jednu zvezdu i to je za tebe veliki plus - kazala je Dragana.

- Ti toliko pleniš svojom lepotom i ja se sve vreme pitam može li da bude lepša, tako da ti pevanje nisam ni čula - rekla je Zorica Brunclik kroz smeh.

Foto: TvPink Printscreen

- Super si bila, od mene možda dobiješ i deset, zavisi od toga kakve će biti ostale devojke - kazala je Dara.

- Prva strofa ti je bila... Onako. U drugoj si se baš popravila, poneo te valjda početak. Kada si spustila loptu, kada si shvatila šta nije dobor, u drugoj si bila odlična. Vibrato na krajevima ti je loš, samo malo poradi na tome - savetovao je Šaban Saru.

Nakon Sare predstavila se Anđela Ulićević iz Podgorice. Ova takmičarka ima 18 godina, a večeras je otpevala pesmu Olivera Dragojevića ''Nocturno''. Ona se odmah nakon interpretacije rasplakala.

- Ovu pesmu je posvetila svom deki koji više nije među nama - objasnio je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Imaš lepu boju i imaš jaku emociju, ali zašto pevate muške pesme na takmičenjima? Razumem da si ti posvetila deki pesmu, ali ovo nije srećan izbor pesme za tebe, ali ti si veliki pevač - istakla je Maja.

- Šta da kažem sem da je bilo lepo u početku. Od refrena, sve je palo u vodu, bila si falš. Da li zbog treme ili emocije, ali glas ti je pao. Počela si lepo, ali moram da kažem, ja da imam harem, ti bi mi bila u haremu - kazao je Šaulić.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja da imam harem, ti bi mi bila jedina u haremu - našalio se Milan Kalinić.

- Nemam zamerke na tvoj izgled, predivna si. Bila si dobra do refrena, posle toga falš. Žao mi je što su te ponele emocije. Moram da budem realna i da kažem da nisi dobro otpevala - iskrena je bila Bubamara.

Foto: TvPink Printscreen

- Neću da komentarišem, ja ću reći kroz ocenu - kratka je bila Zorica.

- Stvarno prelepo izgledaš. Početak se i meni dopao, ali refren nije bilo dobro. Ja ne bih rekla da su emocije nego da ti je ovo bilo previsoko. Ovako, ti nisi mogla da izvučeš pravi ton jer je za tebe to jako visoko. Do sada, ti si se nama jako dopala - istakla je Dragana.

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezde

'