AKTUELNO

Morao je da unajmi i telohranitelje.

Glumac Burak Ozčivit, poznatiji kao Bali-beg, trenutno se nalazi u velikim problemima. Pre nešto manje od godinu dana Burak je postao otac, kada mu je supruga Fahrije Evdžen rodila sina Karana.

Foto: Instagram.com/burakozcivit

U međuvremenu Burak je upao u probleme sa opasnim momcima zbog vile koju je kupio u blizini Istanbula. Glumcu su navodno zapretili da će zažaliti što je upravo tamo kupio kuću vrednu više od dva miliona evra, a na početku drame Burak tome nije davao veliki značaj sve dok mu nisu zapretili da će mu oteti sina.

Foto: Instagram.com/burakozcivit

Problem je nastao kad je Burak saznao da je još neko zainteresovan za taj posed i da mu cena nije važna. Kako je glumac prvi dao avans, drugi kupac je ostao bez kuće. Ubrzo se saznalo da je drugi zainteresovani kupac pripadnik kriminalnog miljea i da mu se nimalo nije svidelo što je ostao bez vile koju je po svaku cenu želeo upisati u imovinsku karticu. Unajmio je telohranitelje bez kojih ne izlaze iz kuće, a nadaju se da će se ta drama što pre završiti. Cela situacija dovela je do toga da Burak ponovo poseti psihijatra - rekao je izvor blizak glumcu stranim medijima.

Autor: Pink.rs

#Burak Ozčivit

'