AKTUELNO

Pripreme za veliko svadbeno veselje markantnog turskog glumca uveliko su u toku.

Najpopularniji turski glumac nove generacije Burak Ozčivit verio je početkom meseca svoju koleginicu i emotivnu partnerku Fahrije Evdžen, zbog čega su očajne njegove mnogobrojne obožavateljke širom Evrope.

Foto: Instagram

Glumac kojeg gledaoci Pink televizije trenutno gledaju u ulozi Kemala u "Beskrajnoj ljubavi" ruku svoje drage zatražio je u kući njenih roditelja u Nemačkoj, a tom prilikom su, u duhu tradicionalnih turskih običaja, razmenili prstenje koje od tada ne skidaju.

Oni su se nedavno ruku pod ruku pojavili na premijeri Fahrijinog novog filma na kojem su pokazali svoje skupoceno prstenje, a da li će vrednost venčanih burmi nadmašiti cenu vereničkog nakita, ostaje da se vidi.

Inače, dan kada će lepa Fahrije postati gospođa Ozčivit se polako, ali sigurno približava. Kako je izjavila glumčeva majka Džejhan Ozčivit, Burak i Fahrije venčaće se za tačno tri meseca.

Foto: Tviter

- Fahrije i Burak će se venčati kroz tri meseca, tako je planirano. Sada smo u potrazi za idelanim mestom za venčanje - izjavila je radosna mama Džejhan za turske medije.

D. T.

#Beskrajna ljubav

#Burak Ozčivit

#Fahrije Evdžen

#Veridba

#glumac

#svadba

'