AKTUELNO

Oni, navodno, već mesecima ne žive zajedno.

Jedna od najlepših holivudskih glumica Megan Foks (33) i njen suprug, zvezda serije "Beverly Hills 90210" Brajan Ostin Grin (46), navodno već mesecima ne žive zajedno, prenose američki mediji. Naime, glumica je uslikana bez venčanog prstena na ruci kada je išla u kupovinu za vreme pandemije koronavirusa.

Nedavno su zajedno viđeni kako predaju decu jedno drugom na parkingu u Los Anđelesu, pa su svi zaključili da nisu zajedno u kućnom karantinu, jer je svako otišao na svoju stranu.

Uprkos tome navodno ne planiraju da se razvedu nakon 10 godina braka i zajedno su odlučili da odgajaju trojicu svojih sinova, piše "Mirror".

Foto: Printscreen YouTube

Brajan živi u Malibuu, a Megan u Kalabasasu i smatraju da je tako za njih najbolje, da budu malo razdvojeni.

- Megan i Brajan se jako vole, ali jednostavno ne mogu da žive zajedno. Mesecima žive odvojeno, tako je bilo mnogo pre nego što je počela pandemija. Ni u jednom trenutku nisu planirali da se razvedu. U braku su prolazili kroz teška vremena, ali nekako su svaki put uspeli da ih reše, a njihovi prijatelji se nadaju da će i ovaj put biti tako - izjavio je anonimni izvor blizak njima.

Foto: Foter/GabboT

Megan i Brajan su zajedno od 2004. godine, počeli su da se zabavljaju kada je ona imala samo 18 godina, a on je imao 30. Prvi put su raskinuli 2009. godine, a pomirili su se i venčali godinu dana kasnije. 2015. godine ponovo su se razdvojili i Megan je podnela zahtev za razvod, ali ubrzo su se ponovo pomirili, a u međuvremenu su dobili i trojicu sinova, koje odgajaju poprilično liberalno.

Jedan od njih često nosi haljine u javnosti, a bračni par kaže da to njima ne smeta i da deca imaju slobodu izbora da postanu šta god požele.

Autor: M.K.

#Megan Foks