AKTUELNO

Smiruje nas to da više nije u bolovima i to što je sada je sada u rukama našeg nebeskog oca - saopštila je porodica glumice.

Žena koja je igrala majku Leonarda DiKaprija i Džonija Depa u filmu ''Šta izjeda Gilberta Grejpa", Darlin Kejts preminula je u svom domu 26. marta, saopštila je njena porodica.

Holivudska glumica godinama se borila sa gojaznošću.

U sopštenju porodice piše:

- Voljena majka, supruga i naša Gaga, pozvana je kući, na neki način neočekivano, mirno u snu u nedelju ujutru, 26. marta. Smiruje nas to da više nije u bolovima i da je sada u rukama našeg nebeskog oca.

Iako je bila glumica amaterka, reditelj Las Halsrom angažovao je. Primetio je scenarista Piter Hedžis u epizodi jedne televizijske emisije o ljudima koji zbog gojaznosti ne mogu da se kreću.

Kejts je od svoje 12 godine imala problem sa kilogramima jer je u hrani nalazila utehu zbog porodičnih problema. Godine 1981, kada je imala 34 godine i skoro 200 kilograma, podvrgla se operaciji smanjenja želuca. Uspela je da smrša oko 50 kilograma, ali se potom ponovo ugojila. U tom periodu imala je 260 kilograma.

Mnogi glumci sa kojima je radila tvrde da je bilo uživanje raditi sa njom i da je njena gluma bez mane.

Autor: Pink.rs

#Darlin Kejts

#preminuo

'