AKTUELNO

Članovi žirija morali su da donesu veoma tešku odluku.

Prva u trećoj grupi predstavila se Milica Jokić pesmom "Ne dam ovo malo duše" Zorice Brunclik.

Foto: Printscreen Youtube

- Jel može odmah sledeći kandidat? Jer ovo nije potrebno komentarisati. Ako su sve tri ovako dobre, onda smo u problemu - bio je oduševljen Šašić.

- Milice, savršeno si otpevala, sa toliko emocije. Divna pesma, divna boja glasa, trileri, ma predivno - rekla je Dara Bubamara.

Foto: Printscreen Youtube

- Ona se igra kad peva, to je fantastično. Ništa ni dodati ni oduzeti. Bog joj je dao i bolje ne može - bio je kratak Šaulić.

- Bolje od ovoga što si otpevala, ne može niko da otpeva. Stvarno si fenomenalna. Od boje, preko jačine, do dinamike, hrabrosti. Ti kao da si sto godina na sceni - rekla je Maja, a komplimentima ju je nagradila i Dragana:

- Ti si meni toliko savršena, da mi je smetala jačina harmonike u matrici jer nisam mogla dovoljno da te se naslušam.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon nje, petnaestogodišnja Magdalena Stojanović otpevala je pesmu "Da je tuga snijeg" Dina Merlina.

Foto: Printscreen Youtube

- Falio ti je takt, da ne bi izlazila iz ritma. Takva je pesma, komplikovana ako nemaš takt. Ali, pevački je okej - rekao je Šašić.

- Nije dobro i nije pevački okej, zato što si bila van matrice, van tonaliteta, van takta i zato što si imala tremu. Nemoj da se ljutiš na mene, ali sama si kriva. Zašto birate pesme muških pevača? Za mene je ovo večeras bilo razočarenje. Ti si fenomenalan pevač, ali ovo večeras nije bilo dobro - rekla je Maja, dok se Dragana nije složila sa njenom knstatacijom.

Foto: Printscreen Youtube

- Ne mogu da se složim da ništa nije bilo dobro. Slažem se da je pogrešan izbor pesme jer ti imaš mnogo moćniji vokal. Tebi svaka čast jer si se borila, ja nisam znala gde je kraj, a gde početak. Konfuzna je matrica. Ti si previše dobar pevač da bi dobila negativne komentare - rekla je Dragana,a to isto je potvrdila i Dara.

Iako je Maja bila uporna u tome da ništa u njenom pevanju nije valjalo, ostali članovi žirija su to pripisali lošoj matrici i nisu dozvolili da Magdalena dobije samo negativne komentare.

Poslednja je nastupila Indira Beriša, koja je otpevala pesmu "Dođi u moje noći", Zorice Brunclik.

Foto: Printscreen Youtube

- Indira, mi smo svi počeli da se smejemo, ali to je naša reakcija, jer ne možemo da verujemo da je ovo moguće. Nemam reči, svaka ti čast. Indirice, ja te obožavam - rekla je Dragana.

- Lepše nije moglo, samo sam se ježio i pitao da li je moguće da tako pevaš. Bravo - rekao je Šaban.

Foto: Printscreen Youtube

- Svaka čast Indira. Sve vreme smo se Šaban i ja gledali i nismo verovali kako izlaze ti trileri. Divan izbor pesme - rekla je Dara, a i Šašić i Maja su se složili da je Indira briljirala.

Žiri je imao tešku odluku, ali je na kraju direktno u peti krug prošla Milica Jokić, dok će Magdalena Stojanović i Indira Beriša morati da pevaju još jednom.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Autor: M. Đ.

#Dragana Mirković

#Indira Beriša

#Magdalena Stojanović

#Maja Nikolić

#Milica Jokić

#Pinkove zvezde

'