AKTUELNO

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu vašeg omiljenog muzičkog takmičenja.

Ova subota u najgledanijem muzičkom takmičenju na ovim prostorima "Pinkove zvezde" donosi nova uzbuđenja, najtalentovanije kandidate ali i nove-stare sukobe.

Nakon Radiše Trajkovića Đanija i Željka Šašića, koji su je menjali, u svoju crvenu stolicu vratila se Zorica Brunclik.

Foto: Printscreen Youtube

Njenom povratku obradovali su se Dragana Mirković, Dara Bubamara i Šaban Šaulić, ali ne i Maja Nikolić.

Foto: Printscreen Youtube

Nikolićeva, koja je i u Zoričinom odsustvu koristila svaku priliku za prozivku na njen račun, u ovoj emisiji nastavila je da baca "otrovne strelice" ka Brunclikovoj.

Zorica, koja je do sada ignorisala Majine napade, odlučila je da joj uzvrati istom merom.

Foto: Printscreen Youtube

Međutim, čini se da je Dari svađa preko glave, te je tokom Zoričinog i Majinog verbalnog okršaja legla na stolicu, podigla noge i pravila grimase.

Foto: Pink.rs

Kako bi pokazala da ne želi da učestvuje u svađama, Dara je spustila svoju crvenu stolicu i ostala dole sve dok emisija nije nastavljena.

Foto: Printscreen Youtube

Tom prilikom, Bubamara je pokazala i više nego što je planirala - dok je ležala, sako koji je nosila se pomerio, te su svi mogli da vide njene grudi i bradavice, s obzirom na to da ispod providnog, čipkastog bodija nije nosila brushalter.

Foto: Printscreen Youtube

Zoričin povratak je definitivno uzburkao odnose u žiriju, a kako će se sve završiti, saznaćete u novoj emisiji najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu "Pinkove zvezde", u subotu, 15. aprila, od 21 čas, samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đ.

#Dara Bubamara

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

'