AKTUELNO

Jedna od najplaćenijih zvezda današnjice priznala je da često ima zdravstvenih problema.

Ona je jedna od najpopularnijih svetskih pevačica koja može da se pohvali da sa svojih 28 godina ima čak deset Gremi nagrada.

Ipak, da novac i slava nisu najbitniji govori i priznanje Adel Lori Blu Adkins da ju je mučila postporođajna depresija i da to nije prvi put da se susrela sa ovim poremećajem raspoloženja.

Adel je u intervjuu za "Vanity Fair" rekla da se nakon rođenja sina borila s postporođajnom depresijom kao i da je zbog te svoje "vrlo mračne strane" kao mlada devojka išla na psihoterapiju.

Pevačica je pri kraju desetomesečne turneje na kojoj promoviše album '25', a u intervjuu je, između ostalog, rekla da bi bila vrlo srećna da više nikad ne mora da ide na turneju.

- Volela bih i dalje da snimam, ali ne bi mi nedostajalo da više nikad ne čujem aplauz uživo. Idem na turneje kako bih se susrela sa svima onima koji me sve vreme podržavaju. Nije mi do novca - priznala je dvadesetosmogodišnja muzička zvezda.

Ova britanska pevačica koja je poznata po emotivnim baladama, priznala je da je oduvijek naginjala melanholičnoj muzici.

- Sklona sam depresiji i imam svoju vrlo mračnu stranu. Vrlo lako se okliznem i upadnem u njenu mrežu. Počelo je kad je umro moj deda, tada sam imala deset godina. Nikad nisam bila suicidna, ali sam često išla na psihoterapiju - istakla je Adel.

Poslednji put se susrela sa depresijom nakon što je rodila sina, a priznala je kako se preplašila.

J. V.

'