AKTUELNO

Članovi žirija počeli su da se šale na samom početku emsije.

Počela je nova epizoda treće sezone najgledanijeg muzičkog takmičenja ''Pinkove zvezde'', a publiku i gledaoce kraj malih ekrana dočekao je Milan Kalinić koji ih je odmah podsetio na pravila četvrtog kruga koji uveliko traje.

Foto: TvPink Printscreen

- Dobro veče najdržai moji, dobro veče dragi gledaoci, i dalje smo u četvrtom krugu i sa nama je i dalje orkestar Neše Bekovića. Fantastični, sjajni momci koji našim takmičarima pomažu da prođu u sledeći krug. Ona je ponovo sa nama zato pozdravite Zoricu Brunclik - kazao je Milan Kalinić na samom početku.

Zorica Brunclik se zahvalila svima koji su mislili na nju dok je bila bolesna i otkrila da se raduje što je ponovo sa svojim kolegama u crvenoj stolici.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj je nakon toga najavio i ostale članove žirija koji su, takođe, pozdravili publiku. Nakon što je Maja Nikolić podigla svoju stolicu, Zorici nije bilo ni malo prijatno.

- Hoćeš da praviš zvezdu ponovo? - zanimalo je Daru Bubamara.

Foto: TvPink Printscreen

- Kada ćeš ti da napraviš špagu? Mogla bi ti danas da napraviš špagu ionako si obučena kao igračica - kazao je Kalinić, nakon čega je Dara otkrila da će sigurno to uskoro uraditi.

- Jednog dana ću samo da te iznenadim. Doćiću kod tebe i napraviću špagu, obećavam - kazala je Bubamara.

- Gde kod mene? Moraš da budeš precizna - našalio se voditelj.

Foto: TvPink Printscreen

- Jao Milane, moram nešto da ti ispričam. Kada sam bila u Hamburgu, tamo su mi ljudi prilazili i rekli mi da su veliki fanovi i tvoji i moji i molili su me da se više nikada ne svađamo - ispričala je Dara.

Ponovo se pričalo o tome da je Šaban Šaulić Sulejman i da su ostale članice žirija njegov harem, što se Zorici Brunclik ni malo nije dopalo.

Foto: TvPink Printscreen

- Nemojte mene mešati u taj harem. Ja nisam deo toga, ja sam ga venčala. U haremu ne može da bude familija. Nemojte - odbrusila je Brunclikova.

- Ako ćemo tako, ja sam Hurem - rekla je kroz smeh Dara Bubamara.

Ubrzo je Milan Kalinić najavio prvu grupu takmičarki, nakon čega je emisija mogla da počne.

Autor: B. R.

#Milan Kalinić

#Pinkove zvezde

'