AKTUELNO

Pevačice imaju drugačije mišljenje o svojoj koleginici.

Melika Moranjkić je pevala druga u četvrtoj grupi za večeras i odlučila se za pesmu "Ceo svet je moj", koju je Bojana Stamenov pevala na Evroviziji.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle nastupa, Melika je dobila ovacije iz publike i aplauz od Dare i Maje.

Foto: TV Pink Printscreen

- Melika, ti si stvarno savršena bila i ja mislim da sledeće godine Bosanci imaju koga da pošalju na Evroviziju - pohvalila ju je Dara.

- Kako si počela, ja sam mislio da nema ništa od pesme. Kad, bogami, ti se odlepi od tog dna i ode među zvezde - rekao joj je Šaban.

Foto: TV Pink Printscreen

- Melika, dušo, po mom mišljenju večeras nisi bila savršena. Sve je to božanstveno, ti si zaista kapacitet, to je pesma sa velikim rasponom, ali meni se tvoja boja u toj visini nije dopala - prokomentarisala je Zorica.

- Ja posle ovoga zaista ne znam šta je savršeno - bila je kratka Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja moram da se složim, jer Melika je takav jedan anđeo od pevača da je to neverovatno, jer sa 16 godina imati ovoliki raspon i posebno ove visine ovako moćno otpevati, ja moram da se složim. Melika, svaka ti čast, ljubavi - zaključila je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle nje je pevala Dragana Krstić, koja je pevala pesmu "Ja ne mogu bez njega" od Gordane Stojićević.

Žiri je i ovim nastupom bio veoma zadovoljan.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dušo, ti tako lepo pevaš i toliko si to veselo iznela. Izabrala si malo drugačiju pesmu da razbijemo ove preozbiljne pesme. Ti si mudro izabrala ovu pesmu da je otpevaš nonšalantno. Sad su samo u pitanju nijanse, da vidimo kako ćemo nas petoro glasati. Sve tri ste bile odlične - prva je komentarisala Maja.

Tada je Milan takmičarki rekao da liči na Severinu, pa mu je zapevala "Mili moj", što se Dari izuzetno svidelo.

- Evo, recimo, meni se više sviđa kako je ona otpevala "Mili moj" nego ovu pesmu. A mene će sad svi da pljuju zato što je ona otpevala lepu narodnu pesmu - dobacila je Dara.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dragana, sjajno si otpevala ovu pesmu. Meni je to bilo mnogo lepo i uživala sam - bila je kratka Dragana, a Zorica se samo složila sa njom.

- Stvarno si lepa kao devojka, stvarno si lepa kao Severina - počela je Dara, a Maja ju je prekinula rekavši "lepša je od Severine".

- Jao, nemoj mi Sevku dirati - opomenula ju je Dara.

Foto: TV Pink Printscreen

- Je l ti se sviđa njena tahnika pevanja ili slike sa broda - pitala ju je Maja, na šta je Dara rekla da joj se sve sviđa.

- Sve mi se sviđa! I film sa broda, lepotica, telo, glas, pesme, stav, veruj mi, Majo. A snajka još naša, Kojić, od našeg Kebe - našalila se Dara.

- Severina je super, ali ja ne znam da li je to za uzrast do 18 godina, ima fenomenalnu emociju u onom filmu. Tehnika dva plus, onako smo svi kad smo sa 16 godina - rekla je Maja, ali Dara nije reagovala na to, nego je nastavila da komenatriše takmičarku.

Foto: TV Pink Printscreen

- Daro, ja dolazim kod tebe na časove. Ja ako nemam film, ja nisam uspela u životu. Ne mogu samo Suzana Mančić i Severina da imaju film - opet je dobacila Maja.

Posle toga je usledilo glasanje i u sledeći krug je prošla Melika Moranjkić, dok su Dragana Krstić i Sofija Obradović pevale u baražu.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana je otpevala Severininu pesmu ''Tarapana'', dok je Sofija pevala pesmu "Nevernih Beba", pa je posle rasprave o nepravdi zbog pevanja pesma koje ne leže takmičarkama Dragana ponovo pevala pesmu "Zora je".

Na kraju je žiri odlučio da dalje pusti Draganu, koju ćemo gledati u sledećem krugu, dok je Sofija ispala iz daljeg takmičenja.

Autor: V. T.

#Dara Bubamara

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

#Severina Kojić

'