AKTUELNO

Nova epizoda vašeg omiljenog muzičkog takmičenja donela je neverovatne i šokantne situacije.

Poslednja emisija četvrtog kruga najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu "Pinkove zvezde" donosi nove, šokantne situacije.

Žiri je, u odnosu na prethodnu nedelju, kada su se Maja Nikolić i Zorica Brunclik žestoko svađale, ovog puta mnogo bolje raspoložen i spreman da nastavi nimalo laku potragu za Pinkovom zvezdom.

Foto: TV Pink Printscreen

Osim što ume da šokira ponašanjem, Maja je sada šokirala i stajlnigom - naime, na snimanje je došla u kućnim papučama sa pink krznom, što nije promaklo Milanu Kaliniću.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ovo su nosili teletabisi. Milane, ti bi mogao da se preko mojih teletabis papuča konektuješ sa onim svetom - kratko je rekla Maja, kada ju je domaćin najgledanijeg muzičkog takmičenja zamolio da prokomentariše sopstveni stajling.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedna kandidatkinja je rešila da se u ovoj emisiji predstavi upravo Majinom pesmom "Varali me svi", što je toliko oduševilo pevačicu, da se istog trenutka izula i popela na binu kako bi pružila devojci podršku.

Kada je takmičarka otpevala pesmu, Nikolićeva je iskoristila priliku i uradila nešto neočekivano.

Naime, ona je pokušala da poljubi u usta Milana, uprkos tome što je znala da se sve snima i uprkos tome što je voditelj u srećnom braku.

Foto: TV Pink Printscreen

Kalinić je jedva uspeo da se odbrani od Maje i nakon njenog insistiranja da ga ipak poljubi, uputio je javni apel.

- Molim sve kandidatkinje da više ne pevaju pesme Maje Nikolić jer, u suprotnom, biću silovan - poručio je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve to izgledalo, ali i kako je voditelj uspeo da izbegne francuski poljubac sa navalentnom Majom, saznaćete u novoj epizodi vašeg omiljenog muzičkog takmičenja u regionu, "Pinkove zvezde", u subotu, 22. aprila, od 21:30h samo na Televiziji Pink!

Autor: Pink.rs

#Maja Nikolić

#Milan Kalinić

#Pinkove zvezde

'