AKTUELNO

Zasenila je sve u studiju, članovi žirija nisu mogli da skinu pogled sa nje.

U ženskoj grupi prva je nastupila Zorana Stefanov iz Obrnovca koja ima 20 godina, a otpevala je pesmu ''Imendan'' Allegro benda.

- Bežali su ti trileri, bila si netačna, imala si tremu. Baš si se mučila da pevaš, ali ti je ovo najslabije izvođenje jer ovo je preteška pesma za tebe - kazala je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

- Ovo je ipak pesma koja ima trilera, a ti si pop pevač. Slađa ima puno trilera i mislim da ovo nije pesma za tebe. Ovo nije tvoje najslabije pojavljivanje, ali greška je što nisi izabrala pop pesma - iskrena je bila Dragana Mriković.

- Meni se čini da ti je matrica bila preglasna. U mojim slušalicama je matrica dominirala i ti si se jedva čula. Sve što su ti Dragana i Maja rekle, rekla bih ti i ja i ne bih da se ponavljam - dodala je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

- Mislim da nisi izabrala pesmu za sebe i čini mi se da ti nije bio dan - istakla je Dara Bubamara.

- Kao da si promukla. Kao da si htela nešto da otpevaš, a to nije izašlo. Nije ti ni pesma legla, bila je ovo teška borba da bi ti otpevala to kako treba, ali nisi uspela. Možda ti jednostavno nije legla pesma - zaključio je Šaulić.

Dragica Bojanić iz Podgorice ima 22 godine i večeras u ''Pinkovim zvezdama'' predstavila se pesmom ''Čuvam te'' Aleksandre Radović.

- Moram da ti kažem da si izabrala fantastičnu pesmu i divno si otpevala, ali izgledaš da ja nemam reči. Ti si paket i dobro izgledaš i dobar si šoumen i dobru si pesmu otpevala, odlučno - kazala je Dara.

Foto: TvPink Printscreen

- Ovako treba da izgleda Pinkova zvezda i ponosna sam što pevate ispred nas. Malo si mi bila neskoncentrisana, ali ne bih uzela za zlo jer morala bih da budem veliki peder da ti dam posle ovakvog nastupa lošu ocenu. Riba do bola - iskrena je bila Maja.

- Ja mislim da se Milan naježio. Izgledaš predivno i fino si to i otpevala. Sve se uklopilo i figura i pesma i stas i glas i haljina ti je tesna - istakao je Šaban.

- Tvoja pojava je fascinirala i bacila pesmu u drugi plan. Ti si kriva što nismo mogli da se skoncentrišemo na tvoje pevanje - iskrena je bila Zorica.

Maja se u jednom trenutku izula i podigla svoje noge na crvenu stolicu.

Foto: TvPink Printscreen

- Ti se i ponašaš i izgledaš kao zvezda. Deluješ sigurno, što je mnogo bitno. Ali, mislim da si prošli put bolje pevala jer je bila brža pesma - kazala je Dragana.

Kada se takmičarka okrenula, žiri je bio u šoku.

- Sunce ti poljubim - povikala je Zorica kada je ugledala da se takmičarkina haljina providi i da pozadi ima bokserice, pa joj je guza bila u prvom planu.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Autor: B. R.

#Pinkove zvezde

'