AKTUELNO

Teške odluke su u pitanju i žiri odbija da glasa.

Marko Stolić iz Smedereva ima 24 godine, a u ''Pinkovim zvezdama'' predstavio se pesmom Saše Matića ''Zabranjena ljubav''.

- Ti si sine dokaz da nema veze koliko je sati i da li si jeo ili nisi jeo i da li si obavio sve što si traba da se obavi. Kod tebe je sve skupa bilo odlično - rekla je Zorica i prisetila se svog koncerta u Požarevcu na kom je Marko bi njen gost.

Foto: TvPink Printscreen

- Ako koza laže, rog ne laže. Uskoro ćemo pripremiti reportažu - objasnila je Zorica, a Maja je prekinula.

- Mene zanima ko je ovde koza a ko rog - upitala je Nikolićeva.

- Ja sam koza, Majo - istakla je Zorica.

- Ja bih rekla da si ti Supermen u Klarkovom kostimu. Bilo je sjajno ovo večeras. Sjajno i moćno. Bravo - kazala je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

- Što se tiče našeg Marka, ovo je stvarno najbolje izvođenje večeras. Ovako treba da izgleda Pinkova zvezda. Svaka čast imaš snage za nas petoro - pohvalila je Maja takmičara.

- Marko i ja smo dobri drugari. Stvarno sam ponosna sa tobom i ponosna sam na tebe - kratka je bila Dara.

- Na početku moram da kažem da će ovo biti crna trojka. Biće nama ovo veliki zadatak šta ćemo i kako ćemo. Počeo si dobro, odradio si svoje maksimalno lepo i dobro. Intonativno, čisto i sa puno emocija. Bravo - zaključio je Šaban.

Emir Brunčević iz Novog Pazara ima 29 godine i predstavio se pesmom Šabana Šaulića ''Eh da nije san''.

- Sve je ovde bilo kako treba, ništa ja tu ne bih dirao. Tako si sikinuo ovu pesmu da nemam nikakvu zamerku. Šta reći sem da iskusno pevaš. Sve jednom rečju je bilo kako treba - rekao je Šaban.

- Svaka ti čast. Ne znam kako ću da glasam. Zakucao si, a ja kao pop pevač kad čujem kako pevaš trilere, kako te nije sramota da tako dobro pevaš. Overio si - kazala je Maja Nikolić.

Foto: TvPink Printscreen

- Ti tako dobro pevaš da me uvek ostaviš bez teksta. Svaka ti čast. Neću ništa da komentarišem dalje - kratka je bila Dragana.

- Ja neću da glasam, evo sad svečano obećavam da neću da glasam. Da ona prethodna grupa nije bila loša, ja to ne bih radila. Ako delija opravda naše poverenje, ja stvarno neću glasati - istakla je Zorica i dodala da joj se Emir jednom poverio da ima tremu i da ne može da zamisli kako tek peva kada nema tremu.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja govorim o ravnopravnoj borbi. Imali smo prethodnu grupu gde sam rekla da ne bih da glasam ni za jednog, a moram. I sad neću da glasam - dodala je Zorica.

- Emirov stil mi se do sada nije dopadao, ali večeras si nas izo iz cipela. Večeras si bio vrh - istakla je Dara.

Autor: B. R.

#Pinkove zvezde

'