AKTUELNO

Ostanite uz televiziju Pink, jer su upravo počele "Pinkove zvezde"!

Peti krug najgledanijeg muzičkog takmičenja ''Pinkove zvezde'' još uvek traje, a večeras je emisiju otvorio Milan Kalinić koji je iskoristio priliku da pozdavi gledaoce kraj malih ekrana i publiku u studiju.

Foto: TvPink Printscreen

- Dobro veče divna moja publiko, dobro veče dragi gledaoci. Peti krug se uveliko zahuhtava. Veliki dvoboji i velike borbe. Večeras će nastupiti sedam grupa, ne šest. To je jedina mala promena, a sve ostalo ostaje isto. Ono što se ne manja nikada jeste šarmanti i zgodni voditelj - našalio se Milan Kalinić, a potom najavio članove žirija:

- Ono što isto ostaje isto je neverovatno stručan, lep, doteran i mirišljav žiri.

Prvi je svoju stolicu podigao Šaban Šaulić koji se zahvalio publici na gromoglasnom aplauzu.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je Dara Bubamara podigla svoju stolicu, voditelj je iskoristio priliku da prokomentariše da pevačica izgleda bolje nego ikada, a ona je otkrila kako dovodi svoju liniju do savršenstva.

- Izgladnjujem se, treniram, vozim bicikl. Spremam se za novi album koji izlazi u maju. Ali i za letu naravno, da me svi vide u kupaćem kostimu zgodnu i lepu - otkrila je Bubamara.

Foto: TvPink Printscreen

Zorica Brunclik dobila je ubedljivo najveći aplauz, pa se našalila da je večeras u publici njena rodbina.

- Moram da se nadovežem na Darin komentar. Ona sprema albumč pa se prepolovila, a ja se udvostručila, a isto spremam album - rekla je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

- Možda Kemiš, ali vi ne. Sad ćemo da vidimo - kazao je Milan i najavio Miroljuba Aranđelovića Kemiša, koji je ustao iz svoje stolice kako bi pokazao da se nije ugojio.

Foto: TvPink Printscreen

- Toplim aplauzim pozdravite Maju Nikolić - najavio je voditelj i petog člana žirija.

- Moram da kažem da mi je jako drago da je Kemiše već dve tri emisije sa nama, ali moram da pozdravim Draganu Mirković. Želimo da opet dođe i bude ovde sa nama - pozdravio je Milan Draganu koju nije trenutno u žiriju.

Foto: TvPink Printscreen

Maja Nikolić iskoristila je prilike da se zahvali Šabanu Šauliću koji je svima poklonio po čokoladu pre početka emisije.

Nakon što je petočlani žiri pozdravio gledaoce, prva grupa takmičara je izašla na scenu.

Autor: B. R.

#Dara Bubamara

#Milan Kalinić

#Pinkove zvezde

'