AKTUELNO

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima.

I ovog petka najtalenatovanija deca, u vašem omiljenom dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice", probudiće najsnažnije emocije.

U ovoj emisiji imaćete priliku da uživate u nastupu Tatjane Savatić, koja je otpevala pesmu "Kaži zašto me ostavi", koju je u istoimenom filmu izvela Ana Sofrenović.

Foto: Printscreen Youtube

- Gledaj scenu koju imam u glavi: na jednom kredencu stoji mali kavez, a u kavezu još manji kanarinac - rekao je Sergej Ćetković, želeći da iskaže svoje oduševljenje Tatjaninom izvedbom.

Foto: Printscreen Youtube

Takmičari neće štedeti svoje vokale, ali ni svoju energiju na velikoj sceni "Pinkovih zvezdica".

Lenka Stojčević će otpevati veoma zahtevnu pesmu sjajne Kristine Agilere, "Ain't No Other Man", a Sergej je ponovo bio impresioniran njenim glasovnim sposobnostima.

Foto: Printscreen Youtube

- Svima pričam da u životu nisam video da neko ima ovakvu tehniku pevanja - rekao je pevač, a sa njim se složila i Goca Tržan.

- Neverovatna je - rekla je Goca.

Foto: Printscreen Youtube

Sergej Pajić će razmrdati sve u studiju pesmom "Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac", grupe "Bijelo dugme".

Foto: Printscreen Youtube

- Bravo bre! Tako se to radi, to je šou! Publika je bila na nogama, bili su srećni, uzbuđeni. Bilo im je lepo da te slušaju i gledaju - rekla je Goca.

Foto: Printscreen Youtube

Zvezdice su dokazale i da mogu da odgovore, na svaki zadatak, pa je tako briljantna Žaklin Tarakči otpevala naslovnu numeru iz filma "Fantom iz opere", a zbog njenog glasa, žiri je ostao bez reči.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Ne propustite još jednu odličnu emisiju najledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezdice", u petak, 19. maja, od 21:30h, samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đ.

#Aleksandar Cvetković Sale

#Goca Tržan

#Jelena Tomašević

#Lenka Stojčević

#Leontina Vukomanović

#Pinkove zvezdice

#Sergej Pajić

#Sergej Ćetković

#Tatjana Savatić

#Žaklin Tarakči

'