AKTUELNO

Očekuje se pokretanje postupka protiv poznate glumice, koja je ponovo završila iza rešetaka.

Poznata britanska glumica Ana Riz uhapšena je nakon što je pod dejstvom alkohola divljala u jednom noćnom klubu u Bangoku. Ona je počela da divlja i pravi scenu nakon što je ušla u raspravu sa grupom muškaraca, a onda je pokušala da pobegne - međutim, policajci su je zaustavili na parkingu i lišili je slobode.

Foto: Printscreen

Na video-snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se bosa glumica sa vlažnom majicom koja histeriše u trenutku dok joj policajci stavljaju lisice na ruke, a u ćeliji je zadržana na trežnjenju.

Foto: Printscreen

Kako je objasnio šef tamošnje policije, glumica je poslata u zatvorsku bolnicu gde su je testirali na narkotike, a čim se prikupi potpuna evidencija, biće pokrenut sudski spor.

Foto: Printscreen

Podsetimo, u junu 2015. godine Ana je optužena za izazivanje nesreće u kojoj je život izgubio četrdesetčetvorogodišnji policajac Napadol Vongbandit. Posle ove tragedije glumica je doživela nervni slom, pristala da plati samo deo novčane kazne koja joj je izrečena, izbegla zatvor i kaznu odslužila tako što je radila fizičke poslove u javnom interesu.

Autor: Pink.rs

#Ana Riz

#Hapšenje

#Zatvor

#glumica

'