AKTUELNO

Nakon što se našla na udaru kritika svojih pratilaca, ona je objavu obrisala sa društvene mreže.

Najpoznatija starleta na planeti Kim Kardašijan našla se na udaru kritika nakon što je na društvenoj mreži Instagram objavila post koji se odnosi na žrtve terorističkog napada u Mančesteru.

Naime, posle terorističkog napada koji se desio na koncertu Arijane Grande, a u kom je poginulo 22 ljudi, Kim je na Instagramu objavila fotografiju sa pevačicom, uz dirljiv post koji je posvetila porodicama žrtava.

Molim se za sve u Mančesteru, ne mogu ni da zamislim agoniju i strah kroz koji su prolazili roditelji čija su deca bila na koncertu. Ova situacija mi slama srce, i užasava me misao da ovaj svet više nije sigurno mesto za nas - napisala je Kim u komentaru uz fotografiju, koju je posle nekoliko sati obrisala.

A razlog zbog kog je starleta obrisala fotografiju, najverovatnije leži u činjenici da je veoma brzo "izbombardovana" negativnim komentarima.

Foto: Printscreen Instagram

Kada ljudi izgube decu u terorističkom napadu, koji se desio tokom koncerta, onda ne objavljuješ svoje fotografije sa koncerta", "Zašto se, pobogu, smeješ na ovoj slici" - najblaži su komentari koje je Kim dobila od pratilaca, dok su drugi bili manje obazrivi u iznošenju mišljenja.

Autor: M. K.

#Ariana Grande

#Instagram

#Kim Kardašijan | Kim Kardashian

#Napad

#koncert

#pevačica

#starleta

'