AKTUELNO

Zbog skandala sa obožavateljkom prestao je da koristi društvene mreže.

Slavni turski glumac Engin Akjurek, koji će u novoj seriji "Ljubav i novac", koja će uskoro početi da se emituje na televiziji Pink, tumačiti glavni muški lik, imao je zbog svoje popularnosti mnogo porblema sa jednom opsednutom obožavateljkom.

Naime, pre nekoliko godina ona ga je proganjala do te mere da je počela da se predstavlja kao njegova verenica.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je pre nekoliko godina bio kod roditelja, ona ga je ugledala u dvorištu i molila ga da se fotografiše s njim, da bi te fotografije kasnije zaloupotrebila.

Na nekoliko fotografija ona je bila sa njim i u kućnoj varijanti, pa je to iskoristila da se predstavi kao njegova devojka.

Foto: Facebook

Svima na Fejsbuku je pisala da je njegova verenica, što je Enginu napravilo veliki problem.

Na kraju je otišla toliko daleko da je pisala i njegovom agentu tvrdeći da je trudna, a ceo slučaj je na kraju završio kod tužioca.

Foto: Facebook

Zbog problema sa njom Engin je odlučio da ugasi profil na Fejsbuku i od tada izbegava društvene mreže.

Nalog na Instagramu održavao je do prošlog leta, ali kako su ga pratioci prozivali zbog skandala sa opsednutom obožavateljkom, ugasio je i njega.

Foto: TV Pink Printscreen

U seriji "Ljubav i novac", koja će uskoro početi da se emituje na televiziji Pink, Engin tumači lik Omera, koji je policijski komesar iz Vana, čija verenica iznenada umire, a on otkriva da postoji mogućnost da je u pitanju ubistvo.

S obzirom na to da je serija oborila rekorde gledanosti u svim zemljama u kojima je emitovana, može se zaljučiti da se radi o izvanrednoj i nesvakidašnjoj priči koja do sada nije viđena i koju vredi ispratiti.

Autor: V. T.

#Engin Akjurek | Engin Akyürek

#Ljubav i novac

#glumac

#serija

'