AKTUELNO

Ona je neutešna posle napada koji se dogodio na njenom koncertu, a u kojem su 22 osobe izgubile živote.

U napadu koji se dogodio na kraju koncerta Arijane Grande u Mančesterskoj areni poginule su 22 osobe, a deset žrtava je identifikovano. U napadu je povređeno oko 119 ljudi.

Foto: Tanjug

Pevačica je posle napada izjavila da je slomljena. Pre samog dolaska na Floridu, Arijana je preduzela mere i već ponudila pomoć porodicama nastradalih. Arijana je zvala njihove porodice da im izjavi saučešće, ali i da im ponudi da plati troškove sahrane. Pevačica je otkazala koncert u Londonu, dok je njena turneja za sada odložena.

Međutim, pevačica je sada na društvenoj mreži Instagram objavila potresno pismo u kojem je otkrila da će se vratiti u Mančester gde će održati humanitarni koncert za podršku porodicama žrtava.

Moje srce, molitve i najdublje saučešće su sa žrtvama napada u Mančesteru i njihovim najmilijima. Ne postoji ništa što se može učiniti da se ublaži bol ili da bude bolje. Međutim, ja ću pružiti ruku i srce i sve što mogu da dam kako bih na bilo koji način pomogla - napisala je, između ostalog, mlada pevačica i otkrila da će se vratiti na mesto zločina.

Autor: M. K.

#Ariana Grande

#Mančester

#Napad

#pevačica

'