AKTUELNO

Takmičar u "Pinkovim zvezdama" je članovima žirija prepoznatljiv i po svojoj profesiji.

Žene je oduševio Bogdan Martinović svojim fotografijama na kojima je razgolićen, odnosno na kojima na sebi ima samo kupaće gaće.

Foto: Facebook

Ovog puta mi želimo da vam predstavilo jedno potpuno drugačije izdanje ovog miljenika pripadnica lepšeg pola koji se bori za status "Pinkove zvezde" u vašem omiljenom šouu. Naime, Martinović je po profesiji stomatolog i on je i dalje posvećen poslu u ordinaciji, a mi vam predstavljamo kako on izgleda dok je na radnom mestu.

Foto: Privatna arhiva

Interesantno je da je pomoću tezgarenja u klubovima i po kafanama, Martinović finansirao svoje studije.

Sa svojih 18 godina počeo sam da pevam i zarađujem od toga. Sasvim slučajno, tako što je u kafiću koji je držala moja porodica, svirao bend, i ja sam zamolio da otpevam jednu pesmu posle koje sam im se dopao i počeo da radim sa njima jer su me zvali da se priključim sastavu. Kasnije sam od tog pevanja otplatio i izdržavao sebe tokom celih studija stomatologije. Vikendom pevao, a radnim danima išao sam na fakultet. Tako je ostalo i dan danas. Samo sada radim, a idem i na fakultet jer za šest meseci završavam specijalizaciju iz hirurgije - otkrio je Bogdan za "Pink.rs".

Ovaj takmičar je protekle subote prošao dalje u nastavak takmičenja. Podsetimo se kako je izgledao duel nakon kojeg je on slavio jer je dobio više glasova članova žirija...

Autor: M.V.

#Bogdan Martinović

#Pinkove zvezde

'