AKTUELNO

Jedni je kude, drugi kritikuju!

Poslednjih dana glavna tema britanskih medija svakako je intervju princa Harija i Megan Markl. Milioni ljudi su gledali CBS kako bi saznali pojedinosti o kojima nikada nisu javno govorili.

Foto: Tanjug AP/Joe Pugliese/Harpo Productions

U dvosatnom intervjuu izneli su svoju stranu priče života na kraljevskom dvoru, a voditeljska "palica" pripala je legendarnoj Opri Vinfri (67) koja se takođe našla na udaru komentatora. Ona je ostala verna svom obećanju da postavljati teška pitanja o svemu, od titule za Arčija do toga da je kraljevska porodica "ućutkivala" i pitala je i o odnosu Megan i Kejt.

Foto: Tanjug AP/Tony Avelar

Kritike na društvenim mrežama nizale su se iz minuta u minut, a mišljenja o emisiji i voditeljki su podeljena.

I dok neki gledaoci pišu kako je kraljica tok-šoua uradila dobar posao i spremila konkretna pitanja, drugi komentarišu kako je često prekidala goste, a posebno Megan.

- Opra, prestani da upadaš gostima u reč. Zašto stalno prekidaš Megan? Toliko godina se baviš tim poslom i još uvek nisi naučila da se pristojno ponašaš - stoji u jednom komentaru.

No, naravno, bilo je i onih koji su komentarisali kako im se sviđa što Opra nije okolišala već je postavljala direktna pitanja, a od gostiju je tražila i dodatna objašnjenja.

- Opra je stručnjak. Dopušta da se Markl sama uništi. Postavlja odlična pitanja i sa ovim intervjuom je pokazala kako nema konkurencije u poslu. Iz gostiju je izvukla puno sočnih detalja i mislim da to niko ne bi napravio bolje - piše korisnik društvene mreže.

Foto: Tanjug AP/Joe Pugliese/Harpo Productions via AP

Autor: N.V.