AKTUELNO

Ovo su svi čekali

Princ Čarls viđen je danas u javnosti, prvi put nakon što je u nedelju uveče u SAD emitovan intervju princa Harija i njegove supruge Megan Markl, koji je podigao veliku buru u javnosti, a posebno u Bakingemskoj palati.

Foto: Tanjug AP/Ian Vogler

Prilikom posete jednom od centara za vakcinaciju, Čarls je delovao dobro raspoložen, ali se pravio gluv na pitanja novinara o tvrdnjama koje su izneli njegov sin i snaja. U intervjuu Hari i Megan su, između ostalog, rekli da je bilo onih koji su se "brinuli" zbog Arčijeve boje kože, aludirajući da bi mali princ po rođenju mogao da bude tamnoput na majku.

Foto: Tanjug AP/Dominic Lipinski

Megan je rekla da je, kada je bila trudna sa Arčijem, bilo "zabrinutosti i razgovora o tome koliko bi njegova koža mogla da bude tamna kada se rodi". Ona je rekla da neće otkriti ko je bio umešan u te razgovore, ali je dodala da je takvih razgovora bilo nekoliko.

- To mi je Hari preneo, to su bili razgovori porodice sa njim - poručila je.

Foto: Tanjug AP/Joe Pugliese/Harpo Productions via AP

Zbog ove rečenice svet je burno reagovao, a mnogima je danas zapalo za oko da je Čarls, prilikom obilaska punkta za vakcinaciju, dosta pažnje posvetio ljudima tamne puti i slatko se ispričao sa njima. Čarls je naime, pričao sa jednom bakom i još se raspitivao za njene unuke. Takođe, pričao je i sa tamnoputim radnicima u centru.

Foto: Tanjug AP/Ian Vogler

Foto: Tanjug AP/Ian Vogler

Autor: N.V.