AKTUELNO

Večeras u ''Pinkovim zvezdama'' nije bilo mnogo petica, ali ovaj takmičar uspeo je da prođe direktno u drugi krug.

Dvanaesti takmičar večeras u ''Pinkovim zvezdama'' bio je Nikola Đelić. On se predstavio pesmom ''Taxi'' koju u originalu izvodi Aco Pejović. Takmičar dolazi iz Novog Sada i ima 23 godine.

Posle prve interpretacije, Nikola nije dobio glas samo od Aleksandre Radović. Dara Bubamara otkrila je da je svoju stolicu podigla nakon što je saznala da je takmičar iz Novog Sada.

Foto: Nikola Đelić, Foto: Screenshot

- Da ti iskreno kažem, jedva čekam da čujem drugu pesmu - rekla je Bubamara.

- Što se mene tiče, ti si bio najtačniji večeras, bar u ovoj prvoj pesmi. Više nego dovoljno za mene. Lepa boja glasa i sami komplimenti - kazala je oduševljena Dragana Mirković.

Foto: Nikola Đelić, Foto: Screenshot

- Ja se čudim da nisi dobio večeras peticu. Mislim da si zaslužio pet glasova odmah, a ne da čekamo drugu pesmu - izjavila je Zorica.

- Vidi se da odlično plivaš u ovoj novoj eri muzike. Bravo. Šta drugo reći, ovo je pravo moderno pevanje - rekla je Aleksandra.

Druga pesma koju je izveo nikola bila je ''Mila moja'' koju u izvodi ''Fantastic bend''. Nikola je odmah na početku ove interpretacije uspeo da podigne i Aleksandru Radović.

Foto: Žiri ''Pinkovih zvezda'', Foto: Screenshot

- Bez greške momče! Neću mnogo da gnjavim. Ni jednu grešku nisam uvideo - rekao je Šaban.

- Odlično, savršeno, sve je upakovano sjajno - kazala je Dragana Mirković.

- Mnogo mi se sviđa što si tako kulturan i što si se svakom žiriju posebno poklonio nakon što si dobio glas - kazala je Dara koja se, takođe, složila da je takmičar u drugoj pesmi bio bolji.

Autor: B. Radonić

'