AKTUELNO

Eldar se odlučio za numeru kralja narodne muzike, ali se zbog tog izbora sigurno pokajao.

Eldar Katana dolazi iz Sarajeva. Ima 21 godinu i u večerašnjoj emisiji ''Pinkove zvezde'' predstavio se pesmom ''Idu dani majko moja'' koju peva Šaban Šaulić.

Nakon njegove interpretacije glas su mu dali Šaban Šaulić, Dara Bubamara i Dragana Mirković.

Foto: Milan Kalinić i Eldar Katana, Foto: Screenshot

- Niko kao Šaban. On je kralj narodne muzike - rekla je Dara, a potom dodala:

- Unesi malo emocije u refrenu.

- Čuje se da on ima i glas i talenat. Treba samo malo kontrole nad glasom. Ti ga imaš i to jeste najvažnije - savetovala je Dragana takmičara.

Foto: Žiri ''Pinkovih zvezda'', Foto: Screenshot

- Momak, krajevi su ti katastrofa. Sve falš. Imao si sreće da si u strofama nešto fino i otpevao. Kako je odmicalo, krajevi su bili falš da je to bilo strašno. Moraš da se kontrolišeš i na pozornici si gde treba da daš svoj maksimum. U početku je bilo sasvim okej. Nemoj u drugoj pesmi da  obrukaš ni mene ni sebe - savetovao je Šaban Eldara.

Drugi izbor ovog takmičara bila je numera ''Rađaj sinove'' koju u originalu izvodi Džej. Žiri svoju odluku nije promenio nakon ove pesme.

- Istina je da sam bio na ivici da se spustim dole. Manje si imao grešaka nego u prvoj pesmi. Možda u baražu nađeš neku pesmu koja će da nas oduševi i sa kojom ćeš moći da prođeš dalje - kazao je Šaban.

Foto: Šaban Šaulić, Foto: Screenshot

- Sve je istina. Baš tako kao što je rekao gospodin Šaulić. Ima tu mnogo da se radi - nadovezala se Aleksandra.

- Moraš da se kontrolišeš. Probaj da snimaš sebe i da slušaš šta to valja i šta ne valja - savetovala je Dragana takmičara.

Autor: B. Radonić

'