AKTUELNO

Njihova porodica ovih dana proživljava pravu dramu.

Brak svetski poznatog para pod budnim je okom javnosti, a nedavno se nagađalo da će se par razvesti. Ipak, Kim Kardašijan (36) i Kanje Vest (39) opet su srećni i to zbog seansi kod duhovnog savetnika u Los Anđelesu.

- Pomogli su im isceljujući razgovori sa njim - rekao je Ian Halperin, autor knjige "Dinastija Kardašijan: Kontroverzni uspon američke kraljevske prodice".

Popularni par 24. maja proslavio je treću godišnjicu braka.

Osim što su Kim i Kanje imali problema u braku, porodica Kardašijan ovih dana proživljava još jednu dramu. Otac Kim i Kendal, koji je promenio pol i sad je Ketlin Džener, izdala je svoje memoare pod nazivom "Tajne mog života" u kojima otkriva mnoge detalje najpoznatije američke rijaliti porodice. Kris smatra da je Ketlin u knjizi preterala, a isto mišljenje imaju i sestre Džener i Kardašijan.

Foto: Printscreen Instagram

Razgovarala sam s Kim o tatinoj knjizi i složile smo se da mnogo toga što je napisao nije istina. Čak i ne mislim da namerno laže, on na neki čudan način veruje da se to zaista tako dogodilo. On piše jako ružno o našoj porodici bez razloga, to je ludo - rekla je Kendal.

Kim je zapretila Ketlin da će se sa ocem obračunati, ako u knjizi nađe nešto loše o svojoj majci.

Pročitajte još: KLUNI DOBIO BLIZANCE: Porodila se Amal, a ova imena su dali BEBAMA! (FOTO)

Pink.rs

#Brak

#Kanje Omari Vest | Kanye Omari West

#Kim Kardašijan | Kim Kardashian

'