AKTUELNO

Takmičar u "Pinkovim zvezdama" osvojio je simpatije pripadnica nežnijeg pola.

Mnoge devojke popularni šou "Pinkove zvezde" prate samo zbog Alekse Savića. On je postao favorit za mnoge dame, a malo koja od njih zna da ovaj mladi pevač ima devojku. Njegova lepša polovina zove se Mina, i Savić je sa njom u vezi već dve godine.

Foto: Privatna arhiva

Proverili smo sa Aleksom koliko postoji ljubomore u njegovoj vezi i da li ga devojka, zbog sve više obožavateljki, sada proverava gde je i šta radi.

Ljubomorni smo podjednako, takmičimo se. Šalim se. Sve je u granicama normale. Što se tiče obožavateljki, njoj je sve to simpatično i ona mnoge moje obožavateljke zna. Drago mi je da postoji poverenje među nama i to što ona podržava ovo što radim. Bilo je nekoliko situacija da su nas devojčice srele u gradu i da su pitale da se slikaju sa mnom, pa nas je ona slikala, jer devojčice nisu mogle od uzbuđenja. Tako da zasad nema problema  i nadam se da će tako i ostati. Mina nema razloga da me proverava i ima poverenje u mene, koje ja neću izneveriti - tvrdi Aleksa u izjavi za "Pink.rs".

Foto: Privatna arhiva

Savić često dobija komplimente na račun izgleda i na to u kakvim izdanjima se pojavljuje na sceni "Pinkovih zvezda". Sada znamo i ko je za to odgovoran i ko je zaslužan za to što on uvek izgleda besprekorno.

Osim što mi je velika podrška, Mina mi je i glavni stilista za svaki moj nastup - otkrio nam je mladi pevač.

Podsetimo se nekih od izdanja Alekse u "Pinkovim zvezdama"...

A šta gledaoce televizije "Pink" očekuje sutra uveče u novoj emisiji "Pinkove zvezde", pogledajte u najavi ispod!

Autor: M.V.

#Aleksa Savić

#Pinkove zvezde

'