AKTUELNO

Ne propustite spektakularno polufinale vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja.

Nakon poslednje emisije najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezdice", region je dobio 16 veličanstvenih polufinalista ovog šoua.

Žiri je morao da donese teške odluke, ali su odabrali 16 najboljih, od kojih ćete vi, draga publiko, izabrati novu Pinkovu zvezdicu i pobednika treće sezone vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja.

Foto: TV Pink Printscreen

U polufinalu, koje će se u petak, 16. juna, emitovati uživo na Televiziji Pink, uživaćete u neverovatnim nastupima najboljih Zvezdica.

Stefana Nikolčević, Lenka Stojčević, Sofija Đekić, Lorena Janković, Žaklin Tarakči i Roko Blažević pokazaće svu snagu svog raskošnog glasa i još jednom uspeti da milionski auditorijum ostave bez reči.

Foto: Printscreen Youtube

Najdublje emocije će svojim interpretacijama probuditi neverovatni Tatjana Savatić, Marina Stanković, Komnen Vuković, David Marković i Todor Kitanović.

Foto: Printscreen Youtube

Najbolju zabavu i atmosferu za pamćenje će i ovog petka, na velikoj sceni "Pinkovih zvezdca", doneti Jovana Radonić, Ema Simonović, Bojana Radovanović, Katarina Radulović i Sergej Pajić.

Foto: Printscreen Youtube

Žiri će ovog puta moći da potpuno uživa u nastupima naših Zvezdica, jer konačna odluka je na vama!

Ne propustite polufinale najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja u regionu, "Pinkove zvezdice", u petak, 16. juna, uživo od 21:30h, samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đ.

#Aleksandar Cvetković Sale

#Bojana Radovanović

#David Marković

#Ema Simonović

#Goca Tržan

#Jelena Tomašević

#Jovana Radonić

#Katarina Radulović

#Komnen Vuković

#Lenka Stojčević

#Leontina Vukomanović

#Lorena Janković

#Marijana Mićić

#Marina Stanković

#Pinkove zvezdice

#Roko Blažević

#Sergej Pajić

#Sergej Ćetković

#Sofija Đekić

#Stefana Nikolčević

#Tatjana Savatić

#Todor Kitanović

#Žaklin Tarakči

'