AKTUELNO

Nije zadovoljna izborom glavnih glumaca, niti joj se dopada radnja.

Kako je u javnost dospela informacija da se snima serija pod nazivom „Pam and Tomi”, koja govori o braku Pamele Anderson i Tomija Lija, glumica je odmah dala svoj sud o serijalu.

Naime prema pisanjima stranih medija, Andersonova navodno nije oduševljena novom serijom koja opisuje brak glumice i muzičara u periodu kada je njihov intimni snimak dospeo u javnost. Pameli se navodno ne sviđaju uloge i čini joj se kao da je sve velika šala.

– Nikada nije čula za glavne glumce koji glume nju ili Tomija. Nije je ni briga. Ona i njena porodica misle da je serija jeftina obrada. Pamela nema nameru da gleda ovu smešnu seriju, apsolutno ne, nikada – ispričao je izvor za „The Sun”.

Inače, u pomenutom serijalu, Pamelu glumi Lili Džejms, a Tomija Sebastijan Sten, koji prema mišljenju mnogih obožavatelja i te kako podsećaju na bivši par.

Nije poznato kada će serija početi da se emituje, a osim Lili Džejms i Sebastija Stena, ostale uloge igraju Set Rogen, Nik Oferman, Tejlor Šiling, Endrju Dajs Klej, Pepi Sonuga, Spenser Granese i Mozhan Marno.

Podsetimo, Pamela i Tomi venčali su se 1995. a razveli 1998. godine. Iz ovog braka oni imaju dva sina.

Autor: M.M.

#Pamela Anderson