AKTUELNO

Oporavlja se!

Holivudski glumac Robert De Niro (77) se povredio na snimanju filma u Oklahomi, a sada se oglasio prvi put. On je povredio nogu, a kako navode strani mediji odmah se spakovao i krenuo za Njujork kako bi se pregledao u bolnici.

Čuveni glumac istakao je kako svaki čovek, što je stariji - mora da očekuje neočekivano, posebno ukoliko je aktivan na poslu, kao što je on. Kako u naredne tri nedelje nema snimajućih dana, veruje se da će uspeti da se oporavi u potpunosti i na vreme, dok njegove kolege svakako nastavljaju sa radom.

Foto: Tanjug AP/Richard Shotwell/InvisionAP

- Što ste stariji, morate očekivati i neočekivano… Ne znam, zaista, kako sam povredio ovaj mišić. Hteo sam prosto da napravim korak, pređem preko nečega i samo sam se srušio od bola. Oporavljam se - rekao je on i nastavio:

- Znate kako, dešava se. Posebno pod stare dane. Ali, guram. U filmu na kom radimo svakako nisam u prvom planu, ne krećem se mnogo, hvala Bogu. Tako da, neće biti problema. Sve što sad treba da se desi je zahvat, a onda moram da držim nogu neko vreme onako kako mi budu rekli, da bi se sve vratilo u normalu - izjavio je glumac.

Foto: Tanjug AP/Joel C Ryan/Invision/AP

Autor: M.K.