AKTUELNO

Nedavno se ostvarila u ulozi majke, a već sada slave zajedno!

Poznati britanski supermodel, Naomi Kembel, slavi svoj 51. rođendan, a nedavno je postala majka jedne devojčice, kojoj javnost još ne zna ime. Sa samo 15 godina je postala jedna od najtraženijih modela, a i dan-danas važi za lepoticu.

Pre nekoliko dana svoje verne obožavatelje obradovala je vešću da je postala majka, ali još uvek nije poznato da li se odlučila za surogat majčinstvo ili usvajanje, budući da su je inostrani paparaci uslikali pre nekoliko nedelja sa ravnim stomakom.

Foto: Tanjug AP/Sunday Alamba

Naomi, je putem društvene mreže Instagram objavila da ima priliku da uživa u ulozi majke, a nakon njenog posta, nizali su se brojni komentari i čestitke.

– Divan mali blagoslov izabrao je mene, da joj budem majka. Toliko sam počastvovana što imam ovu nežnu dušu u svom životu. Ne postoje reči kojima bih opisala vezu koju sada delim sa mojim anđelom. Nema veće ljubavi od ove – poručila je Naomi, pa pokrenula pravu lavinu komentara fanova, ali i poznatih prijatelja poput Marka Džejkobsa, Zoi Saldane i drugih.

Foto: Tanjug AP/Sunday Alamba

Naomi ima dva braka iza sebe, a nije tajna da je dugo priželjkivala naslednike, a sada joj se ta želja napokon i ostvarila.

– Bez prestanka razmišljam o roditeljstvu. Međutim, zbog opcija koje sada imamo u ponudi, verujem da tu želju mogu da ostvarim bilo kad – rekla je pre nekoliko godina za „The Evening Standard”.

Autor: M.M.

#Naomi Kembel | Naomi Campbell