AKTUELNO

Svi su čekali baš njegovu reakciju!

Damiano, frontmen grupe "Maneskin", ovogodišnjih pobednika Evrovizije, oglasio se nakon što je organizacija ovog muzičkog festivala saopštila da on nije koristio drogu u finalnoj večeri ovog takmičenja.

On je na svom Instagram nalogu podelio ovu vest i kratko napisao "Eto ga".

Foto: Instagram.com

Podsetimo, on je uradio test na narkotike koji je, kako je objavila EBU, negativan, a sam Damijano je od samog početka tvrdio da nije koristio kokain u bekstejdžu Evrovizije.

- Zaista smo šokirani time što pojedini ljudi govore da je Damiano koristio drogu. Mi smo protiv droge i nikada nismo koristili kokain. Spremni smo da se testiramo jer nemamo šta da krijemo. Mi smo ovde da predstavimo našu muziku i veoma smo srećni zbog naše pobede na Evroviziji, i želimo da se zahvalimo svima na podršci. Rokenrol nikad ne umire. Volimo vas - navodi se u objavi grupe "Maneskin" objavljenoj nakon završetka Evrovizije.

- Nikada u životu nisam konzumirao kokain i sigurno neću početi tokom živog prenosa pred celom Evropom. I to pred kamerom koja je uperena u moje lice?! Zato što sam glup? Jesam, ali ne toliko - branio se Damijano.

Foto: Tanjug AP/Peter Dejong

Autor: D.T.