AKTUELNO

Glumica će, kako se izveštava, nastaviti svoju pravnu borbu i rekla da je presuda sudije više bila "probna odluka".

Bred Pit je dobio zajedničko starateljstvo nad svojom decom sa Anđelinom Džoli nakon duge sudske bitke. Posle meseci svedočenja svedoka i stručnjaka za usluge deteta koji su razgovarali sa njihovom decom, sudija Džon Oderkirk navodno je jasno izneo svoja razmišljanja o presudi. Pedesetogodišnji glumac bori se u sudskom sistemu gotovo pet godina da dobije jednaka prava na šestoro dece koja deli sa bivšom suprugom.

- Tako mu je laknulo. Njegova jedina namera je da provodi više vremena sa decom - rekao je izvor za "Page Six".

Džoli i Pit su roditelji šestoro dece, od kojih je pet maloletno: Medoks (19), Paks (17), Zahara (16), Šajlo (14) i blizanci Vivijen i Noks (12). Posle meseci svedočenja svedoka i stručnjaka za usluge deteta koji su razgovarali sa njihovom decom, sudija Džon Oderkirk navodno je jasno izneo svoja razmišljanja o presudi.

Foto: Tanjug AP/Matt Sayles

- Dogodila se značajna promena u ugovorima o starateljstvu na osnovu izuzetno detaljne odluke sudije - naveo je izvor.

- Brad je samo pokušavao da ima više vremena sa svojom decom - i bilo je jasno da je Anđa učinila sve što je moguće da to spreči - rekao je izvor.

- Ovo suđenje trajalo je nekoliko meseci i bilo je tona svedoka, stručnjaka, terapeuta i drugih ljudi koji su bili sa decom i oko njih, a odluka je zasnovana na ovome - dodao je insajder.

Foto: Tanjug AP/Mark J. Terrill

Glumica (45) će, kako se izveštava, nastaviti svoju pravnu borbu i rekla da je presuda sudije više bila "probna odluka".

- Zajedničko starateljstvo nije pitanje na koje se Angelina protivi, bilo je drugih pitanja koja zabrinjavaju, ali sudski postupak je zatvoren i zapečaćen - rekao je izvor.

Anđelina je pokušala da otpusti privatnog sudiju kojeg su angažovali da odlučuje o slučaju u dokumentu koji je u ponedeljak dostavljen Kalifornijskom drugom okružnom apelacionom sudu, što je iznenadilo mnoge.Anđelinini advokati tvrdili su da sudija "nije adekvatno razmotrio doprinos njihovim iskustvima, potrebama ili željama", što krši državni zakonik koji omogućava maloletnicima od 14 do 17 godina da svedoče.

Autor: M.K.