AKTUELNO

Ne propustite uzbudljivu epizodu vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja.

Ovog petka vas u prvoj finalnoj emisiji najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja u regionu "Pinkove zvezdice", očekuju neverovatni nastupi najboljih takmičara.

Publika širom regiona je glasala i izabrala 14 fantastičnih finalista, a nažalost, takmičenje su, u polufinalu, napustile Stefana Nikolčević i Žaklin Tarakči.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

U prvoj finalnoj emisiji, koja će se u petak, 23. juna emitovati uživo na Televiziji Pink, imaćete priliku da uživate u 14 spektakularnih nastupa naših najtalentovanijih Zvezdica, o kojima će se dugo pričati.

Lenka Stojčević, Sofija Đekić, Lorena Janković i Roko Blažević će vas svojim raskošnim i moćnim glasovima naježiti i ostaviti čitav region bez teksta.

Foto: Printscreen Youtube

Svojim emotivnim pevanjem će vas potpuno razgaliti Tatjana Savatić, Marina Stanković, Komnen Vuković, David Marković i Todor Kitanović.

Foto: Printscreen Youtube

Za ludu zabavu i najbolju atmosferu na velikoj sceni "Pinkovih zvezdica" i ovog petka biće zaduženi Jovana Radonić, Ema Simonović, Bojana Radovanović, Katarina Radulović i Sergej Pajić.

Foto: Printscreen Youtube

I ovog puta, žiri će moći potpuno da se prepusti i uživa u sjajnim nastupima onih najboljih, jer je, draga publiko, odluka na vama.

Linije za glasanje su otvorene i možete glasati za svog favorita cele nedelje, a u petak će biti napravljen novi presek, kada ćemo znati koji takmičari, vašom odlukom, prolaze u samu završnicu.

Foto: TV Pink Printscreen

A za svog favorite možete glasati i na portalu Pink.rs: ODABERITE POBEDNIKA PINKOVIH ZVEZDA NA PINK.RS: Glasajte za svog FAVORITA koji će osvojiti NAGRADU! (FOTO)

Ne propustite prvu finalnu emisiju vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezdice", u petak, 23. juna, uživo od 21:15h, samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đ.

#Aleksandar Cvetković Sale

#Goca Tržan

#Jelena Tomašević

#Leontina Vukomanović

#Marijana Mićić

#Pinkove zvezdice

#Sergej Ćetković

'